No właśnie więc tak jak tytuł tematu się zwie takie mam pytanie jak zrobić komendy na serwerze np. TImeleft, nextmap itp. Jak sobie dać admina oczywiście mam zainstalowanego AMX Mod X i jakie są komendy admina oczywiście te najważniejsze.
|
|
No właśnie więc tak jak tytuł tematu się zwie takie mam pytanie jak zrobić komendy na serwerze np. TImeleft, nextmap itp. Jak sobie dać admina oczywiście mam zainstalowanego AMX Mod X i jakie są komendy admina oczywiście te najważniejsze.
Jeśli wgrałeś AMXX to komendy timeleft, nextmap itd. powinny już działać. Komendy admina: zbinduj sobie pod klawiszem N menu AMXX. Wpisz w konsoli
Po wciśnięciu N, będziesz miał dostęp do menu admina i tam są najważniejsze rzeczy do zarządzania serwerem.Kod:bind "n" "amxmodmenu"
A tak na marginesie to mam ten plik addons to on powinien być w pliku Dedicated Server\cstrike\?
bo ja tak zrobiłem i nie mam tych komend. Czy mam to zbindować w AMX Mod X studio bo nic więcej nie mam jak to zainstalowałem.
A jeśli tam to miałbym zbindować to gdzie to umieścić i jak to ustawić bo mi wyskakują błędy podczas kompilowania.
Ostatnio edytowane przez Matevos ; 25-03-2009 o 20:48
| « Muzyka | serwer domowy - pomocy » |