Popularne odwołania do tej strony: niespokojny umysł chomikuj, umysl.jak z niego wreszcie korzystac. pelna wersja, osobisty pamiętnik grzesznika peb, umysł jak z niego wreszcie korzystać książki, umysł. jak z niego wreszcie korzystać
(NEW)30 Years Of NLP ? Richard Bandler ? How To Live A Happy life
http://img84.imageshack.us/img84/9995/jmukg.jpg
30 Years Of NLP ? Richard Bandler ? How To Live A Happy life
XVID | English | 512x384 | AVI | 25 fps 361 kbps | MP3 131 kbps | 2.6 GB
Genre: eLearning
This 4 DVD set was...
Chcę sobie nabyć telefon LG Cookie i zależy mi na stałym dostępie do komunikatora Gadu Gadu. Czy w LG Cookie nie będzie żadnych problemów z tym związanych?
Jest jakiś sposób, aby HLDS korzystał z map z folderu z CSem? Gdybym miał większy dysk to bym skopiował te mapki i nie byłoby problemu, ale już nie mam miejca, aby to zrobić. Opcjonalnie CS może korzystać z map HLDS :)
Witam wszystkich ! Jestem nowy na tym forum tzn założyłem konto ponad rok temu ale z niego nie korzystałem.Mój problem jest taki mam Counter Strike : Condition Zero i nie moge wejść na serwery tzn. mam je pokazane ale jak wchodze to ładuje sie troche i wyskakuje coś takiego "You have been...
Witam, jeśli zależy Ci aby w Twoim klanie był byle kto i byle szybciej i aby tylko grał 24/7 i był nołlajfem to nawet nie czytaj dalej. Pewnie i tak byś to ominął bo szkoda czasu, żeby znaleźć normalnego i skillowego człowieka, a nie maszynę bez uczuć.
Więc tak:
Moja przygoda z e-sportem...
Witam, czy istnieje plugin ktory zmieni wygla obojetnie jakiej broni z CT , jesli tak prosze o link (zmieni wyglad: moze tylko kolor np. M4A1 na złoty xD)
Jak myślicie czy boty umieją korzystać z pluginu ATAC 3.0.0
Czy nie?
Bo ja wiem że tak.
Specjalnie dla was nagrałem ten filmik i wrzuciłem na youtube.
Obejrzyjcie cały filmik trwa on 10 Sekund.
Macie link do filmiku:
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u