Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Książki

Książki - Wszystko na temat książek w jakiejkolwiek postaci.

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: nauka rysowania twarzy, kurs rysunku online, internetowy kurs rysunku, profesjonalny kurs rysowania, kurs szkicowania chomikuj, kurs rysowania online, nauka rysowania online, jak poprawnie szkicować, profesjonalny kurs rysowania download, dessin professionnel, nauka rysunku online, kurs rysunku pobierz, kurs rysowania graffiti, kurs rysowania photoshop, kurs szkicowania, jak ładnie rysować ludzi, kurs rysowania twarzy, kurs szkicowania online, szkicowanie twarzy, szkoła rysunku online, chomikuj rysowanie, jak nauczyć się ładnie rysować, nauka rysowania ksiazka, rysowanie człowieka, program do rysowania online
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 23003
Narzędzia wątku

Profesjonalny kurs rysowania

djdodo is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Czy zawsze chciałeś(aś) ładnie malować? Lecz wszystkie twoje prace wyglądają okropnie?

Możesz to zmienić!!!
Ten kurs nauczy Cię jak łatwo można rysować twarze, części ciała, zwierzęta a nawet całych ludzi.

Kurs zawiera sporą ilość rysunków i profesjonalnych opisów.

Na kurs składają się lekcje :

- Kreślenie podstawowych linii
- Kreślenie podstawowych figur geometrycznych
- Graniastosłupy
- Walce
- Elipsy
- Podstawy szkicowania prostych przedmiotów
- Grupy przedmiotów
- Źródło światła
- Trochę o perspektywie
- Rysowanie roślin
- Rysowanie zwierząt
- Przyroda na naszych rysunkach
- Rysowanie przedmiotów szklanych
- Metal i aluminium
- Wariacje z papierem
- Kamień
- Drewno
- Tkaniny i inne materie
- Postać ludzka i AKT
- Szkicowanie człowieka i AKTu
- Dodawanie światłocieni
- Rysowanie poszczególnych części ciała
- Szkicowanie dłoni
- Ręce i nogi
- Usta
- Oko
- Ucho
- Nos
- Głowa i twarz
- Włosy

Ilość stron: 64
Size: ~7MB
Format: PDF

Download:

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Password do moich wstawek jeśli wymagane:
ododjd

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
BrandWeb - profesjonalny hosting
http://www.forum-graficzne.pl/brandweb1.png Firma BRANDWEB oferuje swoim klientom najwyższej jakości usługi w wyjątkowo niskich cenach. Gwarantujemy bezpłatną pomoc techniczną i bardzo dobry kontakt z klientem. Nasze serwery znajdują się w Polsce dlatego są niezawodne. Ich uptime wynosi 99.9%....
Hosting stron www
Szablon gaming [profesjonalny]
Witam! Mam dzis na sprzedaż szablon który został wykonany przez craxdesign.pl - Personal Portfolio i zakodowany przez Snik.com.pl | blog, portfolio. Szablon kupiłem lecz nie udało się założyć klanu a potrzebuje pieniądze bardzo szybko więc go sprzedaje. ...
Grafika i www
Szukam programu do rysowania na telefonie z dotykowym wyświetlaczem.
Witam. Od razu z góry przepraszam jeśli napisałem to w złym miejscu, ale nieczęsto tu zaglądam... Problem jest taki: mój braciszek, lat od paru dni 12, dostał na urodziny telefon - samsung corby pro. Tak się składa, że telefon ów ma dotykowy wyświetlacz. Braciszek wpadł w końcu na pomysł...
Darmowe gry java
Profesjonalny klan za 30zł miesięcznie!
!!UWAGA!! WSZYSTKIE LINKI SĄ ODDZIELONE SPACJAMI I POGRUBIONE, PONIEWAŻ LINKI NA WIADERKU SIĘ KASUJĄ!! Ten poradnik był pisany parę godzin a opracowanie dobrego sposobu i sprawdzenie go, parę tygodni. Uszanuj to, nie bluzgaj i nie spamuj. Jeśli masz jakieś problemy - pisz tu. NA MOCY USTAWY O...
Archiwum forum
Kurs C++
chciałbym przedstawic program ktory moze nas nauczyc od podstaw programowania itp. , bardzo dobry kurs, wszystko bardzo dobrze wytlumaczone polecam!!! Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Programowanie
ssy PROFESJONALNY GRACZ
Zbanowany przez : wiaderko.com | Pwned przyczyna : wallhack czas: Permanent Steam ID : STEAM_0:1:21969078 IP : 83.26.54.181 link do SSow : ImageShack -
Śmietnik
Profesjonalny Szablon-Gaming
Witam. Mam do sprzedania profesjonalny, unikalny szablon pod gaming. IG-GAMING @ Profesjonalna organizacja eSportowa - tutaj można zobaczyć szablon pod postacią Online. - zostanie on zdjęty z czasem kupna szablonu. Cena - 20/30 zł. kontakt gg - 7050363
Archiwum forum
Profesjonalny multigaming rekrutuje :
Profesjonalna organizacja ig-gaming poszukuje dywizji: - AA - ET - Fifa - BF Oferujemy: *Sponsorów *Poważne podejście do sprawy *Po pewnym czasie serwer *Serwery Głosowe Team speak oraz Ventrillo
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Założę profesjonalny klan NON STEAM
Witam. Jestem właścicielem forum www.bestplayer-g.pl :: Strona Główna i chciałbym założyć klan pod to forum. Samemu lecz nie dam wszystkiemu rady, gdyż nie mogę często grywać. Zająłbym się organizacją. Poszukuję lidera klanu, który miałby powstać. Wymagania: *minimum 15 lat *staż gry 2 lata...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Profesjonalny szablon tanio!
Witam mam do sprzedania profesjonalny szablon dla gamingu lub multigamingu. Po zakupie szablon ten mozna tanio bo za 35zl oskryptowac na wania.pl Projekt jest wykonany przez mojego kolege Jaromedia, jest stworzony wedlug najnowszych trendow. Kontakt: 4979116 Mam tez wiecej swietnych projektow...
Prośby o wykonanie grafiki

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz