Witam,
Dopiero zaczynam z robieniem map (vhe), i mam prośbe. Szukam od 3 dni różnych poradników i wszyscy mówią to samo. Mianowicie: ZWYKŁE DRZWI.
Próbowałem na wiele sposobów, ale nie działa tak jak bym chciał. Dlatego byłbym wdzięczny gdyby ktoś zrobił mi drzwi na mojej mapie.
Jest to...
Całkiem niedawno wpadłem na fajną gierkę przeglądarkową. Zostajesz właścicielem Zoo - a dokładniej startujesz od zera. Budujesz zagrody, budynki, wynajmujesz pracowników i co najwazniejsze zakupujesz zwierzęta. Oczywiście liczysz na to, że zwiedzających będzie wielu - bo dzięki nim, będziesz mógł...
Witam :) mam pytanie: jak zrobic drzwi, tutaj akurat kilka drziw, otwierane jednym guzikiem, które przesuwają się w prawo o swojadługośc, stoją, a po około 2 min wracają i da się je znowu otworzyc, pozdrawiam.
Mam pytanie. Chce zrobic drzwi ale takie, ze zeby je otworzyc trzeba podac kod tzn. jest tabliczka
z cyframi
789
456
123
0
i trzeba nacisnac np. 5 cyfr po sobie. Takie drzwi mozna znalesc na mapie surf_hawk_b08.
Szukałem po necie i po forum wiec niepiszcie zebym spytał google czy czegos...
Witam jestem początkujący w mappowaniu i mam pytanie :D.
W żadnym poradniku nie mogę tego znaleźć a mianowicie jak zrobić drzwi na mapce takie zeby sie normalnie otwieraly i zamykały?
Napisze ktoś jak zrobić drzwi z szybą która można rozbić,
Np: drzwi i na środku jest szyba i potem tak zrobić żeby oczywiście drzwi działały i żeby te okienko dało się rozbić...
Find-Server.pdg.pl! -- Grasz w gry Online?! Na serwerze prywatnym, a może globalu?! Właśnie z myślą o Tobie rusza nowy serwis gdzie, możesz znaleźć serwery interesującej Ciebie gry, Lub wypromować swój już istniejący!!
Oceniaj, dodaj opinię, znajdź nowych znajomych!! Bądź częścią nowego serwisu,...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam