Witam jestem użytkownikiem steam i ostatnio zobaczylem reklame left 4 dead na youtube nawet fajnie to wyglada ale chcial bym uslyszec opinie graczy.. Co sądzicie o tej grze ... Prosze o Info
|
|
Witam jestem użytkownikiem steam i ostatnio zobaczylem reklame left 4 dead na youtube nawet fajnie to wyglada ale chcial bym uslyszec opinie graczy.. Co sądzicie o tej grze ... Prosze o Info

Jest w porządku, jeśli lubisz biegać za zombiakami i do nich strzelać to na pewno Ci się spodoba ;)

Gra jest przednia nie ma co ukrywac :)
co-op jest zadzebisty !
versus jest poprostu idealny nie ma to jak e-rape z 4 hunterami :)
grafa,dzwieki,bronie,mapy sa bardzo dobre !
KUPUJ I GRAJ polecam !

Tak jak koledzy wyżej, super gierka, tylko, że bardziej polecałbym Left 4 Dead 2 ;)
Fajna gra jeżeli chcesz przejsc 5 kampanii i to tyle;)
Potem się nudzi ale można grać na innych trybach typu kontra przetrwanie lub poszukiwacz;)
Ciekawie też jest na serwerach steam z lefta.
Zawsze jesli Ci sie znudzi gra single vs poszukiwacz albo inna mozesz poszukac sobie serwera (ktorego nazwy nie podam) na 20 ++ slotow i tam sie dopiero dzieje mowa tu oczywiscie o l4d2 przednia zabawa poniewaz za zabicie infected albo drapniecie survi dostajesz punkty za ktore mozesz kupowac rozne pierdoly jak np extra hunter,boomer,jokey albo spitter jako survi mozesz kupic extra ammo, medpack,pills itp itd !

Moja wypowiedz jest całkiem inna niż wasza mi sie nie podoba ta gra. Nie ma sensu pograj w FIFE 10 przez neta ;)
Fajna gra choć lfd2 jest o wiele lepsze ;)

Ja wole L4D1 . Bardzo fajna gierka jak lubisz sterzelanie i zabijanie zoombie :) .
Po kilku godzinach gra staje się monotonna i nuda. Nie polecam.
| « [Problem] No perrmissions to run L4D2. Co mam zrobić? | [Szukam] ludzi do gry L4D2 ! » |