ELO.mam problem otoz mam wersje oryginalna steam wszystko idzie spoko ale jak przewinie sie intro to pokazuje sie okno loading na 1 s i error mozecie mi pomoc ??? Z GORY DZIEKI
|
|
ELO.mam problem otoz mam wersje oryginalna steam wszystko idzie spoko ale jak przewinie sie intro to pokazuje sie okno loading na 1 s i error mozecie mi pomoc ??? Z GORY DZIEKI
oto ss
moze jakas odpowiedz ??
------------------
Używamy opcji "edytuj".
Ostatnio edytowane przez cozabezczelny ; 21-09-2010 o 12:06
Masz vistę z tego co widzę... uruchom grę jako administrator.

ma windows 7 i prubowalem wlaczyc noramlnie wlaczyc jako admin reinstalowalem gre i nic zawsze po into na sekunde wlacza sie okno laoding i lipa
---------- Post dodany 22-09-2010 o godzinie 21:10 ----------
odpowie ktos
---------- Post dodany 30-09-2010 o godzinie 13:55 ----------
moze ktos odp
Idz do steam zaznacz gre i defragmentuj piliki gry! Jeśli to nie pomoże ściągnij cala grę jeszcze raz przez steam'a i zainstaluj na nowo. Moze podczas ściągania, ściągnęło Ci coś źle steam czasami tak ma!

nie pomoglo jeszcze po tym pokazal mi sie taki oto error
Ostatnio edytowane przez tivii ; 12-10-2010 o 13:14
orginalny tekst angielski :Jesli to nie pomoglo to napewno jstes na win 7 i na pewno masz orginalna kopie sciagnieta przez STEAM ?lol Left 4 Dead dose not need to be re-installed at all, I just had the same problem.
Just fixed it then with out having to re-install Steam/Left 4 Dead!
Simple;
Open Steam > Tab My Games > Right Click Left 4 Dead, Properties > Tab Local files..
Then Verify integrity of game cache...
And finally do Defragment cache files.
Once you have done that, restart Steam and launch Left 4 Dead
GL! worked for me
ps: jak uruchamiasz steama ? w zgodnosci sp3 xp ? czy cos jesli tak to nie rob tak tylko pozwol mu odpalic sie normalnie.
sprawdz czy wszystkie netframy masz...

to przez windowsa , po prostu se7en strzelił focha i nie odpalisz , ja tak miałem z stalker'em
| « [Problem] L4D 2 - CZARNY EKRAN | [Problem] Left4dead Win 7 » |