Super gra polecam. Tylko przydał by sie Torrent a nie Rapid i 12cześci :/
@AiM
Musisz być na forum co najmniej 14dni.
|
|
Super gra polecam. Tylko przydał by sie Torrent a nie Rapid i 12cześci :/
@AiM
Musisz być na forum co najmniej 14dni.
Panowie dlaczego widze tylko pierwszego linka, a reszta nie chce się rozwinac??????
ej, ale skoro 11 patch jest skarzony ( to moze ktos podac link do nie skarzonego ?? )
bo sciagam wlasnie 5.. ale chce juz miec na puzniej, niz szukac w ostatniej chwili
co do konsoli zrub skrut do pliku hl2 .exe w folderze z L4d. Dopisz do skrutu -console i jest konsola
tutaj macie nowe linki:
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
skilluje skilla - tylko 10 ?
on mial 11 xD
kiedys widzialem jak bylo 40
napewno dziala jak zmiesciles/las to w 10 ??
są spakowane pewnie po 200 mb 7 zip.
ehh...
w tych 10 patchach co podal ,,skilluje skilla'' to też 10 jest uszkodzony :(
kurde, chce wkońcu pograć w left 4 dead
no kurde....
każdy patch jaki sciagam z neta albo jest skarzony, albo poprostu nie działa....
Mam Demo, ale tam sa tylko 2 misje z kompami, i nieda sie Online
STEAM nie chce bo płącisz 50$ ( dolarów) czyli : 50 x 3 = 150 zł
Szukam Left 4 Dead NonSteam... !! :/
podał by ktoś linki ? bd wdzięczny
niestety nie mam ,mam gierke ale sciagnął ją kumpel z torrentów ale i tak przez neta nie działa szkoda
Weźcie podajcie Linka chociaż do dema bo chcę looknąć czy mi pójdzie weźcie podajcie na gg plz 13182855 albo jak będę to na steam ta22y proszę i z góry thx.
Jeżeli szukacie zombi moda cs 1.6 podobnego do L4D to zapraszam na mój serwer: www.zombieapocalypse.wxv.pl
to jest strzelanka ??
No narescie sobie pogram w l4d piszecie ze 10 upload jest zrabany a jest dobry a w cholere to sie dlugo instaluje
acha i jak nie macie steama to znajduje sie on tu free download http://store.steampowered.com/
Problemy macie z wydaniem tych 40 zł na gre. Jeżeli jednak ktoś chce się pobawić zapraszam na torrenty.org jeśli ktoś niewie co i jak objaśnie na pw.
NIE MÓJ UPOLAD . Sam sprawdzałem , działa przez neta !Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Czemu nie kupicie sobie pełnej na steam?
Więcej serverów i achievementy
| « [Problem] L4D2 - NS | [Problem] Left 4 Dead 2 - Multiplayer » |