Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Najbardziej popularne gry > L4D

L4D - Forum poświęcone grze Left 4 Dead

Tagi: , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 841
Narzędzia wątku

[Problem] left 4 dead 2

danielator is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ostatnio kupiłem left 4 dead 2 gra super ale musiałem zrobić formata kompa i drugi raz niemożna użyci tego samego cd keya a nie chce kupić znowu tej samej gry pomocy !!

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] Left 4 Dead biale prostokaty zamiast napisow (help)
Pomocy mam biale prostokaty zamiast napisow prosze o pomoc kazdego szukalem na google ale nie moglem sie doszukac ;/ pomocy
Problemy techniczne z grami
[Problem] Left 4 Dead 2 - Aktualizacja Steam Problem
Kupiłem L4D2, zainstalowałem (na XP) i działało. Kupiłem nowy komputer z Windows 7 (!!!), włączam grę, a Steam pobiera mi ją od nowa. Dzisiaj zrobię re-install na XP i zobaczymy. PS:. Próbowałem wszystkiego. Jeszcze dzisiaj napiszę, może się okazać, że temat będzie do zamknięcia. PROSZĘ O PILNĄ...
Problemy techniczne z grami
[Problem] Left 4 Dead 2 (error)
ELO.mam problem otoz mam wersje oryginalna steam wszystko idzie spoko ale jak przewinie sie intro to pokazuje sie okno loading na 1 s i error mozecie mi pomoc ??? Z GORY DZIEKI
L4D
left 4 dead
Kupie cd key do gry left 4 dead . najlepiej zeby to była jakas strona z cd-keyami bo nie mam konta na allegro. Ale allegro tez moze byc . ---------- Post dodany 24-05-2010 o godzinie 21:19 ---------- refersz
Gry
[Problem] Left 4 Dead 2
Witam. Pobrałem paczkę patchów oraz cracka i działa multi. Lecz, gdy wybiorę obojętnie mapę z singla, podczas wczytywania, wywala do pulpitu, bez powiadomienia. Pomoże ktoś?
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Problem] Left 4 Dead 2 - Multiplayer
Witajcie. Mam problem z grą multiplayer w L4D2. Mam wersję NS od Razora. Zainstalowałem patcha 2.0.0.5 i zrobiłem wszystko co nam każą tutaj -> http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-gier/167020-%5Bporadnik%5D-left-4-dead-2-multiplayer-na-piracie.html Przez chwilę szuka serwerów a później...
L4D
Left 4 dead - problem z uruchomieniem!!
Witam! Mam problem z grą Left 4 dead. Mam wersję non steam , i gdy klikam w ikonkę i chce uruchomić grę to ona się nie włącza. Jest widoczna w procesach , jednak nie mogę jej odpalić . Proszę o pomoc.
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Left 4 Dead Engine Error Problem
Witam, ściągnąłem sobie dzisiaj ze steama Left 4 Dead Dedicated Server. Wszystko ładnie, pięknie ale gdy odpalam grę lecą 2 filmiki i nagle wyskakuje komunikat Engine Error: Could not load library client Nie wiem co jest grane. Proszę o szybką odpowiedź.
Archiwum forum
Left 4 dead
Left 4 Dead + 10% Danych Naprawczych DZIAŁA NA 100% SAM SPRAWDZAŁEM http://image.com.com/gamespot/images/2008/197/937406_20080716_screen016.jpg Left 4 Dead studia Turtle Rock to gra z gatunku drużynowych strzelanek w stylu Counter Strike z bardzo silnymi akcentami właściwymi dla...
Archiwum forum
[Problem] Left 4 Dead - czarny ekran :(
Witam, mam problem z L4D otóż gdy włączam gre wyskakuje mi czarny ekran, muzyka leci w tle, słysze ciągle muze. Dochodzi do menu i dalej czarny ekran :( słysze nawet jak najeżdzam myszką np na Options taki dzwięk jak w cs'ie... dowiedziałem się że mozna to naprawić zmieniając rozdzielczość ale jak...
L4D

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz