Widac ze jestes 0 - Mowisz ze jakies mapy z kosmosu ??
HAHAAH to sa mapy z GB 1vs1 FUN MAP - widac ze jestes botem bo nie maz pojecia jak sie nie wypowiadaj. pozdro
|
|
Widac ze jestes 0 - Mowisz ze jakies mapy z kosmosu ??
HAHAAH to sa mapy z GB 1vs1 FUN MAP - widac ze jestes botem bo nie maz pojecia jak sie nie wypowiadaj. pozdro
1on1 ESL? Podaj link tylko Bocie :). Się przekonamy kto jest tutaj jest zerem, nawet wrzuce demko , jeżeli chcesz? Po drugie nie mówię o sobie tylko o innych graczach. Ja w takim syfie nie będę brał udziału. Was porozpierdalam jak psy i dostane bana za WH? Zal...
Dla mnie obcych map nie ma, tak się składa, że kolega brał udział. Dostał aim_famas ulubioną mape przeciwnika..
Oczywiście z Klanu ciFka, bo jak inaczej?
Ostatnio edytowane przez AdiQ ; 22-07-2009 o 00:34
Zapraszam na LiGi uAra.pl
Ligi 1vs1 3vs3 5vs5 [1 Edycja Ligi] NonSteam+Steam
Wpisowe na każda ligę wynosi 8 zł wpisowe płącimy przelewem , lub sms-em
Nagrdoy Ligi są bardzo atrakcyjne ponieważ kosztują ok.150 zł
Nagrody sa przyznawane za 4 pierwsze miejsca!!!
Do każdej z Lig poszukujemy 16 graczy/drużyn!!!
Każdy mecz ligowy bedzie odbywał sie na naszym serwerze K^S.
Zapraszam i życze miłej zabawy:)
myśle że ta liga będzie dla was odpowiednia:)
1on1 ESL? Podaj link tylko Bocie :). Się przekonamy kto jest tutaj jest zerem, nawet wrzuce demko , jeżeli chcesz? Po drugie nie mówię o sobie tylko o innych graczach. Ja w takim syfie nie będę brał udziału. Was porozpierdalam jak psy i dostane bana za WH? Zal...
Dla mnie obcych map nie ma, tak się składa, że kolega brał udział. Dostał aim_famas ulubioną mape przeciwnika..
Oczywiście z Klanu ciFka, bo jak inaczej?
-.^ porozpierdalasz 5 , a cifek jeszcze w Fazie grupowej da ci bana , i kicka z ligi . ,x
Dziwię się dlaczego tylko jedna drużyna wychodzi z grupy... I dlaczego jest tylko jedna mapa.. Kompletnie bez sensu zrobione.
Haha i to że Cifek bierze niby 5 zł a SMS kosztuje 30
| « Ligi uLaviego Steam i NonSteam 1vs1 3vs3 5vs5 | Turniej 3vs3 NonSteam+Steam CS:Source » |