Mam do zaproponowania ranking klanow cs non steam
strona do rankingu: www.ffa.gumisstudio.com tam dowiesz sie wszystkiego czytajac regulamin rankingu mysle ze dobry pomysl poniewarz klany beda mogli grac na pkt :)
|
|
Mam do zaproponowania ranking klanow cs non steam
strona do rankingu: www.ffa.gumisstudio.com tam dowiesz sie wszystkiego czytajac regulamin rankingu mysle ze dobry pomysl poniewarz klany beda mogli grac na pkt :)
Istnieje gdzieś jeszcze dokladny Ranking ?
Chłopaki moge dopisać swój klan??? jak tak to podajcie mi linka gdzie moge zapisać go
WRAZIE CO PISZIE NA GADU !!!:
8467676
http://cs16nonsteamleague.ubf.pl
LIga cs ns 1.6
Witamy i zachęcamy do zgłaszania swoich drużyn do LEAGUE69, zapisy prowadzone są na forum! Wysokość wpisowego nie została jeszcze ustalona, będzie to w zależności od możliwości klanów od 10-30zł. Cena zostanie ustalona równa dla wszystkich, po rozmowie organizatorów z liderami zgłoszonych klanów.
Organizatorzy oznajmiają, że nie czerpią żadnych korzysci finansowych z tytułu zorganizowania ligi, cała zebrana suma przeznaczona będzie na nagrody dla najlepszych drużyn i graczy!!
Zgłoszenie się do LEAGUE69 daje mozliwość bezpłatnego zapisania się do turnieju aimLEAGUE69, który rozegrany bedzie w systemie playoff!!
Zaakceptowane klany pojawia się w panelu po prawej stronie!!
www.zzz.tnb.pl
SERWER NS 47
91.203.135.6:27217
Kazdy moze wykupic admina na serweze nawent osoby z poza klanu
cennik
10zl- 1miesiac
25zl- 3miesiace
45zl- 5miesiecy
DANE DO WPLATY
NUMER KONTA
79109022840000000107299838
SEBASTIAN SONTA