Zapraszam do wzięcia udziału w 1 z 12 edycji turnieju który organizowany jest przez forum.wiaderko.com oraz pukawka.pl i ggear.pl .
Dlaczego ten turniej różni się czymś innym od pozostałych turniejów organizowanych przez klany itp.?!
Turniej organizuje forum.wiaderko.com - przez wielu uznawany za wylęgarnię "dzieci non steama", aczkolwiek mam nadzieję, że wielu z was przekona się, że jest inaczej.
Głównym organizatorem jest szukam bana, bardziej znany jako sz.b. . Ma on 21 lat, studiuje na Politechnice Wrocławskiej. Głównym administratorem forum jest mosh - który już jest po studiach.
Myślę, że osobom w takim wieku można zaufać, że turniej zostanie rozegrany z odgórnie przyjętymi, normalnymi zasadami - bez przykrości dla nikogo (poza przegranymi meczami of kors).
Krótkie info o turnieju:
- turniej obejmuje platformę steamową, mecze rozgrywamy systemem 5 vs 5, mr12, BO3 (po mapie na drużynę + ew. dogrywka)
- 1 część turnieju to faza grupowa: 8 grup po 4 drużyny (razem 32 teamy), z każdej grupy wychodzą po 2 drużyny.
- następnym etapem jest faza pucharowa: 16 drużyn w 1 drabince.
Faza grupowa ma na celu wyeliminowanie zbędnych skarg na ustawienie najsłabszy z najmocniejszym - każdy team ma szansę się wykazać.
Oczywiście my jako organizatorzy zapewniamy serwery do gry oraz nagrody.
Nagrody, czyli info dla jakiego każdy z nas tu wszedł :)
* 1. miejsce: 600zł + serwer 16 slotowy pukawka.pl na okres 1 miesiąca
* 2. miejsce: 400zł
* 3. miejsce: 200zł
Istnieje możliwość, że nagrody ulegną zmianie - ale tylko w górę (to jest minimum jakie przewidujemy)
Szczegółowy regulamin turnieju
ZAPISY
Nad bezpieczeństwem i czystością gry czuwam ja + pomoc supportu gameback.net .
Demka pomogą oceniać mi chłopaki z blacklisted.pl , co oznacza, że ban w turnieju oznaczać będzie bana na stronie blacklisted.pl
Termin: Ruszamy po zapisaniu się 32 drużyn.
Kontakt: gg - 5346534, owen_m1@wp.pl