Witam. Chciałbym zaprosić wszystkich do moich lig Counter Strike 1.6.
badGAMERS Liga :: Strona Główna
Liga 5on5 Normal League:
Strona: badGAMERS Liga :: Zobacz Forum - 1# Edycja - Normal League
Regulamin: badGAMERS Liga :: Zobacz temat - Regulamin ligi 5on5 Normal League
Zapisy: badGAMERS Liga :: Zobacz Forum - Zapisy 0/16
Dla najlepszych drużyn przygotowaliśmy skromne nagrody.
1. Serwer Ventrilo 20 slotów na miesiąc, bądz 10 slotów na 2 miesiące,
2. Serwer Ventrilo 10 slotów na miesiąc,
3. Serwer Ventrilo 10 slotów na 14 dni.
Liga 1on1 AIM/AWP:
Strona: badGAMERS Liga :: Zobacz Forum - 1# Edycja - AWP/AIM
Regulamin: badGAMERS Liga :: Zobacz temat - Regulamin ligi 1on1 AWP/AIM
Zapisy: badGAMERS Liga :: Zobacz Forum - Zapisy 0/16
Coś o nas:
Liga badGamers została założona 17 Stycznia 2012 roku. Jako liga chcemy zaistnieć między innymi sprawną, szybką i zaangażowaną administrację, która będzie dążyła do osiągania nowych celów (zakładania nowych edycji poszczególnych lig). Na początku postaramy się "rozkręcić" ligę organizując dwa turnieje. Pierwszym z nich będzie 5on5 Normal League. Ta wersja ligi 5on5 polega na normalnej grze o zasadach bliskim tym, które obowiązują w najlepszych ligach m.in. w Electronic Sport League. Drugim otwartym turniejem będzie 1on1 na mapach AWP oraz AIM. W naszych planach jest już organizacja innych turniejów m.in 2on2 aim/awp, bądź 5on5 only de_inferno. Szczegółowy plan naszych działań znajdziecie na samym dole newsa.
Teraz trochę o adminach. Konkretnie mówiąc chodzi o jednego admina, czyli mnie, który przyczynił się do założenia tej, że ligi. W swoim portfolio mógłbym zapisać wiele organizacji, które prowadziłem. Były to m.in. : Ligi, Gamingi, Multigamingi oraz sieci serwerów. Ale pomówmy tutaj o ligach. Pierwsze moje ligi były założone na bezpłatnych stronach www. Te ligi (chodzi mi dokładnie o 2) upadły razem z zakończeniem pierwszej edycji turnieju. Inna z lig, którą prowadziłem nazywała się forum-em.cba.pl. Forum istnieje do dziś, lecz z tej ligi przenieśliśmy się właśnie na płatny hosting www. Jak widać na stronie forum-em mieliśmy ponad 300 zarejestrowanych userów i ponad 85 tysięcy wejść. Wtedy udało nam się ukończyć 6 lig. Po przenosinach na forum pel.xaa.pl dokończyliśmy ligi, które odbywały się jeszcze na forum-em. Tam ukończonych zostało 13 lig. Niestety z powodu mojego ponad dwu tygodniowego wyjazdu zapomniałem opłacić tą, że stronę. Ona padła a wraz z nią wszystkie dane z lig, których niestety nie zapisałem. Wtedy kontynuowanie tej ligi było bez sensu. Co do samego mnie, to nazywam się Przemek. Pochodzę z wsi Czernica, która usytuowana jest pomiędzy Raciborzem a Rybnikiem w woj. Śląskim. Moimi zainteresowaniami oprócz Counter-Strike'a jest gra w klubie piłkarskim.
A oto plany co do nowych lig:
Początek po założeniu : 5on5 NM, 1on1 AIM/AWP,
Po zarejestrowaniu 50 użytkowników : 5on5 only Inferno, 2on2 AIM/AWP,
Po zarejestrowaniu 100 użytkowników : 5on5 only inferno/dd2/nuke, 1on1 KNIFE,
Po zarejestrowaniu 200 użytkowników : 3on3 NM, 2on2 NM,
Po zarejestrowaniu 300 użytkowników : 1on1 HE*
* Gra jeden na jednego na mapach HE_---