Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike > Mapy do Counter Strike

Mapy do Counter Strike - Dyskusje na temat tworzenia własnych map. Jakich programów używać, jak je obsługiwać i konfigurować. Jeżeli jesteś twórcą własnej mapki. Pochwal się nią tutaj!

Tagi tematu Szukam Osoby ktora pomoze mi w mapach:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 873
Narzędzia wątku

Szukam Osoby ktora pomoze mi w mapach

KoTeK PSK is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Szukam osoby ktora pomoze mi robic mapy
bo to moje marzenie tak jakby :>

pisac mi na gg: 834361

prosze o pomoc !! nie dziala mi VHE
zgodzcie sie jacys pro maperzy !

Nem is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

ty napisz do mnie :P

685571

Wiecej pomocy w Mappingu na:
www.CS-SERWER.pl
www.HLMAPS.NOSKILL.pl

ok

KoTeK PSK is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ok :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
szukam osoby która chciałaby założyć serwerownię
Szukam osoby, która równie jak my kocha Counter-strike'a i chciałaby zainwestować troszeczkę. Sieć nie będzie masówką i myślę, że warto porozmawiać ze mną na ten temat. Niżej podaję kontakt: gg:6362361 Proszę poważnie podejść do sprawy i wymagam odpowiedniego wieku. ---------- Post...
OffTopic - Counter Strike
Szukam osoby która zajmie się serwerami cs
Poszukuje paru osób do adminowania na serwerach TP / FFA Serwery założę niedługo, ja opłacam itd Wymagam tylko wolnego czasu Rozkręceniem zajmę się sam, ale gwarantuję, że pusto nie będzie :) Tylko poważne oferty PW / GG
OffTopic - Counter Strike
Szukam osoby ktora zrobi fragmove
Szukam osoby ktora zrobi mi frag movie Mam pliki dem. z sparow i nie wiem co dalej z nimi zrobic wiec szukam osoby ktora sie na tym zna
Szukam moviemakera
[PRZEMO] Szukam os ktora mi pomoze
SZUKAM OSOBY KTORA ZNA SIE NA forum phpbb by przemo. Chce dodac na forum tabelke z info o server i sponsoring ale niewiem jak. Prosze o kontakt z mna gg 12699630.
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Szukam osoby ktora zrobi www!
Witam! Szukam osoby, która wgra szablon i webspell na hosting ugu.pl. Poleci GIBON :D gg: 8679471
Tworzenie - projektowanie stron www
Szukam osoby ktora by sie zajela serwerem
Siema. Szukam człowieka do klanu : - Który gra powyzej 6 miesiecy w Source - Który by wgral na serwie klanowym 16 slotowym pluginy takie jak : a) KnifeFight b) Skiny dla adminów c) dzwieki typu HeadShot , Dominating d) I plugin gdzie pokazuje ile sie hp zabralo Kontakt :
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Szukam Osoby,ktora zrobi mi stronke !!!
Szukam osoby,ktora zna sie na webmasteringu i zrobi mi stronke klanowa.Chodzi i zrobieniu stronki,wgraniu webspella i szablonu.Moje gg 10910129
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Szukam Osoby która by załozyła klan
szukam osoby więcej informacij na GG 6482620
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Szukam osoby ktora...
Witam wszystkich. Mam taka prosbe a inaczej propozycje. Zamierzam kupic server 12slotow na KampNo.pl i chcialbym przerobic server z steam na non steam i wgrac amxx i rozne pluginy. Czy znalazlaby sie taka osoba, ktora moglaby sie tym zajac? Oczywiscie moge dac admina na serverze, a jezeli ktos nie...
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz