Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike > Mapy do Counter Strike

Mapy do Counter Strike - Dyskusje na temat tworzenia własnych map. Jakich programów używać, jak je obsługiwać i konfigurować. Jeżeli jesteś twórcą własnej mapki. Pochwal się nią tutaj!

Tagi tematu poszukuje map:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 695
Narzędzia wątku

poszukuje map

Marcinhoo is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam poszukuje kliku map na same ak tzn ze ak nie lezy na ziemi tylko od razu ja dostane w lape tak jak jest np na awp_india to ze awp nie lezy na ziemi i masz w lapie od razu
potrzebne mi to jest do zrobienie dm na takich mapach ;d

Nem is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Zrob to sam :D

Wiecej pomocy w Mappingu na:
www.CS-SERWER.pl
www.HLMAPS.NOSKILL.pl

Marcinhoo is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

nie umiem a moze tym mi zrobisz ? ;d

Skoniol is Offline
Banned

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mogę ja zrobić tylko powiedz co ma być na tej mapce!!

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
More Than Life poszukuje poszukuje ludzi !
Witam More Than Life poszukuje graczy do klanu a zwlaszcza taktyka i snajpera ! wymagania: 16+ ogar staż min 2 lata odpowiedzialnosc(nie chce zeby dana osoba wycofala sie po paru dniach/miesiacach z klanu i zeby ten klan sie rozpadal) Umiejetnosc sie bawienia gra gdyz u nas nie chodzi...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
PSF Poszukuje
Oferujemy : Serwer do gry: 12 slotow Serwer Vt i Ts 3 Klan STEAM czy NonSteam: STEAM. Posiadamy Dywizj Cs:S Klan Powstal 2009 roku Strona Polish Style Fighter Multigaming nie dlugo domena pl i nie dlugo nowy unik szablon Co Oczekujemy od graczy :
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Poszukuję
Witam obecnie jestem w poszukiwaniach nowego klanu, który zapewni mi dogodną rozgrywkę na poziomie Dużo nie będę owijał więc tak wiek 17, staż około 2+, nie lubie płakać chodz jak mnie coś wkur... to ponazekam, słuchawki : SteelSeries 5H v2, mysz : SteelSeries Ikari, podkładka QCK, klawka Razera,...
Lq. Poszukuje ;p
Informacje o sobie: nick z gry: Lq. wiek: 17 rodzaj gry: steam dostepnosc: Jesli chodzi o lany to wyjezdzac moge bez problemu a jesli chodzi o dzienne granie to tak z 5 - 6 h doswiadczenie: 3 lata kontakt: gg ; 17769502 lub steam ; tr00jan Co oferuję:
v-SeVen ns poszukuje
v-Seven poszukuje Poszukujemy graczy Wiek +15 puacz of oferujemy serwer ts strone . serwer do gry . KONTAKT GG 2173733
Poszukuje grupy lub sieci serwerów, która poszukuje serwera FFA!
Witam! Posiadam serwer 17 slotowy public i chciałbym się połączyć z grupą lub siecią serwerów ponieważ sam nie mogę rozkręcić serwera. Zainteresowanych proszę o kontakt na GG: 6003812 lub steam: przemo301 ...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
poszukuję cfg
1.server.cfg na trening
OffTopic - Counter Strike
Poszukuje...
A wiec poszukuje klanu ... w grze cs 1.6 Cos o mnie Nick rOsenkilde gra ns/steam (w zaleznosci od wymagan) skill powracam do gry ;] (sprawdzicie) oczywiscie takie sprawy jak mikro itd wszystko mam nie gram od nie dawna wiec problemu nie bedzie Oczywiscie szukam klanu ogar...
Da[R]k Poszukuje..
SieMkA!. Szukam klanu nonsteam ;| Oferuje: -stawianie się na spary -humor -kulture - jak gram możecie looknąć testujac mnie :) Oczekuje: -stronki www -serwera 24/h
Vir.[PL] poszukuje
Witam poszukujemy jednego gracza do klanu Virtually Players !! Nazwa Klanu : Virtually Players Tag : Vir. Serwer : Tak (77.79.210.69:27177 hasło : domyśleć się można po nazwie serwera) Strona www : www.virtuallyplayers.yoyo.pl Wymagania : Wiek : 16 + , Mikrofon , Skill Hight , Dostępność...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz