Mapy do Counter Strike - Dyskusje na temat tworzenia własnych map. Jakich programów używać, jak je obsługiwać i konfigurować. Jeżeli jesteś twórcą własnej mapki. Pochwal się nią tutaj!
func_breakable jak cos :P
no to tak samo
Render Mode > solid
FX Amount > 255
tylko to jest troche nizej/wyzej na tej liscie bo func_breakable ma wiecej opcji niz func_wall i ta lista jest wiekrza :P (np. Material Type itd...)
Witam zainstalowałem http://www.forums.wiaderko.com/instalacja-cs-s-steam-i-non-steam/240697-aktualizacja-update-counter-strike-source-1-0-0-48-4274-17-08-10-a.html
Jak chce włączy jakiś severa to pokazuje mi hl2 nie wysyłaj no i gra się zamyka.
PROSZĘ O POMOC !
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com
Gdzie wkleic dokladnie
Co zrobic po sciagnieciu
Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli
OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
Siema ma swoją stronę klanową. Od dzisiaj gdy próbuje wejść wyświetla mi się takie coś : Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/toxictea/public_html/index.php on line 320
Domyślam się ze to błąd skryptu ale jak to naprawić ??
Siemka dostałem mp4 na gwiazdke i ona odtwarza mp3,wma,wav,mpeg-4(Avi)
Wszytskie filmy mam na divix ale niedziała musze avi jest takie coś aby zmienić divix na avi dam za to pomugł
Gdy wszystko zrobiłem dobrze (przynajmniej mi sie tak wydaje)
to potem pisze zeby wkleic do cos takiego: setinfo _pbadminpw "hwdm"bind "=" "pb menu"bind "p" "amxmodmenu"writeconfig userconfig
to potem bede juz adminem
a mi sie pokazuje:
] setinfo _pbadminpw "hwdm"bind "=" "pb menu"bind "p"...
:sad: Juz nie iwem jak ja to mam zrobic :sad: robie wsztko tak jak napisane jest http://www.forum.wiaderko.com/topics35/muzyka-na-koniec-rundy-round-sound-vt3576.htm zmienailem muzyke na wav 8000 mono nawet 8 bitow i nic nie chodzi moze molgby mi ktos opisac zrobienie tego pluginu bardzo...
witam prosze was o pomoc mam problem typu ze nie wiem skad sciagnac pathe do cs 1.6 v 16 chce wersje 16 bo mam fajne servery zapisane na kompie prosze was o pomoc z gury dziekuje PANOWIE PRZECZYTAJCIE UWAZNIE PATH VERSJA 16 I INSTRUKCJA JAK MOGE PROSIC DZIEKUJE Z GURY :sad:
Hmmm to zaczynamy:
1. Przydalo by sie jakies spolszczenie amx_super i deagsmapmanage230b
2. Czy w amx_super jest jakas komenda dla admina zeby wyswietlalo sie menu dostepnych komend (nie chodzi mi o amxmodmenu) tylko o menu komend z amx_super
haaa dziekuje:D Bedzie pomogl
Dodano: Nie 09...
Witam , jestem nowy na forum , Nazywam się Mateusz i gram w CSa od jakis 2ch lat . Dzisiaj zainstalowałem CSS sciagnełem 2 patche 1-16 oraz 17 zainstalowałem , ale nadal gdy chce włączyc server to błyskawicznie sie 2 paski ładują i znikia i tak w koło macieju .
Wszystko dobrze lecz tylko to...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u