Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike > Mapy do Counter Strike

Mapy do Counter Strike - Dyskusje na temat tworzenia własnych map. Jakich programów używać, jak je obsługiwać i konfigurować. Jeżeli jesteś twórcą własnej mapki. Pochwal się nią tutaj!

Tagi tematu Pomocy:):

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 842
Narzędzia wątku

Pomocy:)

Jarosbig is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Jak zrobić w vhe przezroczystą krate? chodzi o to zeby bylo widac przez kraty to co jest po 2 stronie

Nem is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

prawym > tie to entiry > Func_wall

func_wall > render mode > Solid
func_wall > fx amount > 255

Jarosbig is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Dzieki wielkie:) i wogole ty jestes wielki xD FOrumowy tutorial xD naaprawde dużo mi pomogłes:) WIelkie THX:)

Jarosbig is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

ale np jak to jest FUncwall_breakable to jak tu to zrobic:P

Nem is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

func_breakable jak cos :P
no to tak samo
Render Mode > solid
FX Amount > 255
tylko to jest troche nizej/wyzej na tej liscie bo func_breakable ma wiecej opcji niz func_wall i ta lista jest wiekrza :P (np. Material Type itd...)

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
hl2 pomocy
Witam zainstalowałem http://www.forums.wiaderko.com/instalacja-cs-s-steam-i-non-steam/240697-aktualizacja-update-counter-strike-source-1-0-0-48-4274-17-08-10-a.html Jak chce włączy jakiś severa to pokazuje mi hl2 nie wysyłaj no i gra się zamyka. PROSZĘ O POMOC !
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[nonsteam]Pomocy skiny hands SZYBKO POMOCY
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com Gdzie wkleic dokladnie Co zrobic po sciagnieciu Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
pOmOcy!
Siema ma swoją stronę klanową. Od dzisiaj gdy próbuje wejść wyświetla mi się takie coś : Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/toxictea/public_html/index.php on line 320 Domyślam się ze to błąd skryptu ale jak to naprawić ??
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Pomocy
Czy do serwera w cs source można wgrać amx*a z cs 1.6 Ps jestem nowy jak to nie ten dział to możecie przenieść:russian:
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Pomocy!!
Siemka dostałem mp4 na gwiazdke i ona odtwarza mp3,wma,wav,mpeg-4(Avi) Wszytskie filmy mam na divix ale niedziała musze avi jest takie coś aby zmienić divix na avi dam za to pomugł
OffTopic - Counter Strike
pomocy!!
Gdy wszystko zrobiłem dobrze (przynajmniej mi sie tak wydaje) to potem pisze zeby wkleic do cos takiego: setinfo _pbadminpw "hwdm"bind "=" "pb menu"bind "p" "amxmodmenu"writeconfig userconfig to potem bede juz adminem a mi sie pokazuje: ] setinfo _pbadminpw "hwdm"bind "=" "pb menu"bind "p"...
Amx Mod X
POMOCY
:sad: Juz nie iwem jak ja to mam zrobic :sad: robie wsztko tak jak napisane jest http://www.forum.wiaderko.com/topics35/muzyka-na-koniec-rundy-round-sound-vt3576.htm zmienailem muzyke na wav 8000 mono nawet 8 bitow i nic nie chodzi moze molgby mi ktos opisac zrobienie tego pluginu bardzo...
Amx Mod X
POMOCY nie zamykajcie odrazu przeczytajcie uwaznie pomocy
witam prosze was o pomoc mam problem typu ze nie wiem skad sciagnac pathe do cs 1.6 v 16 chce wersje 16 bo mam fajne servery zapisane na kompie prosze was o pomoc z gury dziekuje PANOWIE PRZECZYTAJCIE UWAZNIE PATH VERSJA 16 I INSTRUKCJA JAK MOGE PROSIC DZIEKUJE Z GURY :sad:
Problemy z CS 1.6
Pomocy
Hmmm to zaczynamy: 1. Przydalo by sie jakies spolszczenie amx_super i deagsmapmanage230b 2. Czy w amx_super jest jakas komenda dla admina zeby wyswietlalo sie menu dostepnych komend (nie chodzi mi o amxmodmenu) tylko o menu komend z amx_super haaa dziekuje:D Bedzie pomogl Dodano: Nie 09...
Amx Mod X
ŁADOWANIE SERVERA POMOCY CSS PROSZE POMOCY
Witam , jestem nowy na forum , Nazywam się Mateusz i gram w CSa od jakis 2ch lat . Dzisiaj zainstalowałem CSS sciagnełem 2 patche 1-16 oraz 17 zainstalowałem , ale nadal gdy chce włączyc server to błyskawicznie sie 2 paski ładują i znikia i tak w koło macieju . Wszystko dobrze lecz tylko to...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz