Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike > Mapy do Counter Strike

Mapy do Counter Strike - Dyskusje na temat tworzenia własnych map. Jakich programów używać, jak je obsługiwać i konfigurować. Jeżeli jesteś twórcą własnej mapki. Pochwal się nią tutaj!

Tagi tematu Uzdrawiacze na mapach kz? Valve Hammer Editor:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: valve hammer healing

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1936
Narzędzia wątku

Uzdrawiacze na mapach kz? Valve Hammer Editor

BoOm HeAd ShOt is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Od jakiegoś czasu interesuje sie tworzenie map do CS-a 1.6 . Postanowiłem zrobić swoją mape kz. Na wszystkich mapach kz (Przynajmniej na tych co grałem) są przy respie 2 poziome bloki między które da sie wejść. Jak się między nie wejdzie to rośnie hp. Chciałbym je zrobić ale nie wiem jak. Używam programu Valve Hammer Editor.
Prosze o wyjaśnienie jak to zrobić.

Mam nadzieje że tym razem nie złamałem regulaminu.

Odp: Uzdrawiacze na mapach kz? Valve Hammer Editor

Lamka

Poziom upalenia:

Nikt mi nie pomoże? Naprawde potrzebuje to!

Nem is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

nie bylo mnie kilka dni bo nei pamietalem hasla do teog forum XD
juz mowie :P
trigger_hurt > damage > -50 (na 1 sec. uzdrawia 50HP)
jak wstawisz na Damage > 50 to odbiera hp...

Wiecej pomocy w Mappingu na:
www.CS-SERWER.pl
www.HLMAPS.NOSKILL.pl

Lamka

Poziom upalenia:

Aha czyli obiekt przekształcić w byt trigger_hurt? Sprubuje.

@Dobra działa ale nie o to mi chodziło. To działa tylko jak mam mniej niż 100 hp i uzupełnia do 100, a ja chce żeby dodawało hp więcej niż 100.

@Nikt nie wie? Chce żeby gracz ja wejdzie w ten byt dostawał hp przez tyle ile tam stoi. Nie do 100 tylko żeby ponad ponad!

Ostatnio edytowane przez BoOm HeAd ShOt ; 05-11-2008 o 13:26.

Abes_Ziomal is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Masz w .rmf

Jak się pod tym czarnym przejdzie to będzie dodawało ci życia :)

http://amxx.pl/ms-317.png

http://abes-mapper.pl - Wszystko o tworzeniu map. Dla początkujących jak i tych doświadczonych

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Problem z VALVE HAMMER EDITOR
Siema wiaderkowicze :O Mam problem z vhe. Zrobiłem kawałek mapki i chcę sprawdzić jak ona wygląda, przejść się po niej w cs(mam steam) Klikam w kompilację(załacznik1) włącza mi się ten notatnik, potem powinien się włączyć cs, a po nim mapa w opcji NEW GAME. Ale zamiast tego, wyświetla mi się to "...
Problemy z CS 1.6
Valve Hammer Editor
Dawno Nie Siedzielm W Vhe Postanowilem Znowu Sie Pobawic W Mapki Tylko Ze Nie Jestem Juz Na Czasie Chce Wiedziec Jaka Najnowsza Wersja Jest Dostępna Na Non-Steam Bo Jak Czytalem Cos na Wikipedi To Podobno Wprowadzono Te Nowsze Wersje Na Steam. Valve Hammer Editor - znany dawniej jako...
Mapy do Counter Strike
[Steam & Non Steam] Valve Hammer Editor
Witam, problem wygląda następująco: robiąc nowy byt mam tylko func_ lecz niema reszty jak info_player_spawn, jak je przywrócić?/zrobić tak żeby były
Problemy z CS 1.6
[Problem] Valve hammer editor drzwi.
Witam. Mam problem w VHE. Chcę zrobić mapę typu Jail_ gdzie potrzeba drzwi otwieranych na przycisk, obejżałem z 10 poradników jak zrobić te drzwi, i zrobiłem, działają, ale jest 1 problem ponieważ drzwi można otworzyć przyciskiem ale także normalnie pomocy prosze !! Jak zrobić aby otwierały się...
Mapy do Counter Strike
Valve Hammer Editor - konfiguracja na NS
Witam. Oto zaktualizowana wersja mojego artykułu "Nasze pierwsza mapa" (w tym dziale jest w jednym z przyklejonych tematów). UWAGA: Podane tu ścieżki do plików są przykładowe i musicie dopasować je do własnych potrzeb (zależy gdzie instalowaliście program/grę) Valve Hammer Editor (VHE) -...
Mapy do Counter Strike
[Non Steam] valve hammer editor 3.4
Witam!! Chciałbym przedstawić problem, z którym nie mogę się uporać, a mianowicie po zainstalowaniu Valve Hammer Editor 3.4 i "potraktowaniu" wszystkimi potrzebnymi rzeczami po uruchomieniu krzyczy "no game configurations are available. you must set them up in the game configurations tab of the...
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Valve Hammer Editor 3.4 Pomocy !!!
Witam mam problem z Valve Hammer Editor 3.4 otoz nie moge zrobic bytow ,a reszta na obrazkach http://img705.imageshack.us/img705/3431/2zdj.th.png Wszystko mam pozaznaczane ale gdy chce przeksztalcic w byt to wyskakuje blad http://img405.imageshack.us/img405/8743/zdj.th.png Nie wiem czy...
Problemy z CS 1.6
Program Valve hammer editor kompilator
Witam niewiem co ja zle zrobilem ale mam taki problem pomkazuje mi w czasie kompilatora ze : ** Executing... ** Command: C:\PROGRA~1\VALVEH~1\tools\qcsg.exe ** Parameters: "c:\aas2" qcsg.exe v2.8 (Jan 31 2000) ---- qcsg ---- entering c:\aas2.map
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Valve Hammer Editor - konfiguracja programu
Do pracy potrzebne będą następujące programy: Valve Hammer Editor 3.4 PL -główny edytor w którym tworzymy mapy Plik FGD (PL) dla CS - przygotowany przez Petera (plik dostosowywujący VHE do tworzenia map do CSa) Kompilatory ZHLT 3.4 final -narzędzia do kompilacji dzięki którym otrzymujemy...
Mapy do Counter Strike
Valve Hammer Editor
Dawno Nie Siedzielm W Vhe Postanowilem Znowu Sie Pobawic W Mapki Tylko Ze Nie Jestem Juz Na Czasie Chce Wiedziec Jaka Najnowsza Wersja Jest Dostępna Na Non-Steam Bo Jak Czytalem Cos na Wikipedi To Podobno Wprowadzono Te Nowsze Wersje Na Steam.A mi chodzi o najnowsza na non steam. Valve Hammer...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz