Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike > Mapy do Counter Strike

Mapy do Counter Strike - Dyskusje na temat tworzenia własnych map. Jakich programów używać, jak je obsługiwać i konfigurować. Jeżeli jesteś twórcą własnej mapki. Pochwal się nią tutaj!

Tagi tematu Zlecenie na mapke :D:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1122
Narzędzia wątku

Zlecenie na mapke :D

U K A S H is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Jest ktoś w stanie, stworzyc lub edytowac mapke de_dust2, aby dorobic tam bombiste "C" ?? xD dziwny pomysł ale pomysł :D

Odp: Zlecenie na mapke :D

Asmelix is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

To jest do zrobienia :D Nie podejmuję się tego, z powodu braków w szkole i ograniczenia komputera, ale kto wie... Może ktoś chętny??

U K A S H is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

Dalej czekam, zagrałbym na takim czymś :D

Fruti is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Ja się tym nie zajmuję, ale mam pytanie. Gdzie chciałbyś ten bomb-site c?

U K A S H is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

nie wiem, kto bedzie to tworzyl niech da w jakim bedzie wygodniej wedlug niego, byle by było xD oczywiscie wynagrodze

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Wylosuj mapkę
Witam, Prosiłbym o taki plugin: Otóż losował by on z pliku np. maps.ini mapkę która ma być jako następna. Przykład.- Gramy de_dust2, do końca mapki (timeleft) zostaje 30sekund i plugin losuje mapkę z tego pliku po czym wyświetla się w say'u: Następna mapa to . Dodatkowo chciałbym, żeby nie...
Pisanie pluginów AMXX
Prosba o mapke
Szukam pewnej mapki (opis nizej) Czy ktos takowa posiada/zna?
OffTopic - Counter Strike
Valve Hammer Editor - jak stworzyc prosta mapke
W tym tutorialu opiszę jak zrobić pierwszą, prostą mapkę. 1. Uruchamiamy VHE 2. Z górnego menu wybieramy Plik(1) ----> Nowy(2) http://vhecenter.pl/images/maptoolbar/map1.jpg 3. Tworzymy bryłę przeznaczonym do tego narzędziem http://vhecenter.pl/images/maptoolbar/img5.jpg Aby ją...
Mapy do Counter Strike
Jak Zrobic Pierwsza i Szybką Mapke Do Cs
Witam Jest To Bardzo Proste Zrobic Mapke Do Cs Wchodzimy o to W Poniższy Link WorldCraft Online ! W Prawym Gornym Rogu Mamy Flagi Oczywiscie Klikamy na Flage Polską i Klikamy na Środku Uruchom Interfejs Później Wszystko Nam Się Wyświetli Najlepjej Robic Mapki Typu (Aim,Awp) Lub Inne Tego Rodzaju...
Mapy do Counter Strike
Filmiki jak zrobić mapke w VHE !!!
Witam was!!! Wiele osob pragnie aby nauczyć się robić mapy nie w VHE online tylko w profesjonalnym VHE i jest już wiele tematów i pomocy co do tego ale tego jeszcze nie znalazlem więc daje ten temacik. Są to filmy na których ja sie nauczyłem robić mapki a co do konfiguracji to tutaj macie: Abes...
Mapy do Counter Strike
NIe wiem co sie dzieje wlanczam cs w new ame i kiedy wczytuje mapke to wyskakuje Fatal error
kiedy walnczam cs w new game i zaczynam ladowac mapke po 3 kreskah wyskakuje fatal error prosze pomuzcie mi
Problemy z CS 1.6
Kto by zrobił mapkę
Mam pomysł na mapkę może ktoś by zrobił bo zanim się nauczę robić mapy to koniec świata będzie. A więc chodzi mi o coś podobnego jak mapa 35hp_v2 (ta belka na środku mapy). Oczywiście mapa na noże i żeby każdy zaczynał z 35hp. Chcę aby na mapie była taka wąska belka (max 1 gracz się mieści...
Mapy do Counter Strike
ZLECENIE
witam potrzebuje dobrego mapper co wykona mi mape szkic + opis jest prosze sie zglaszac daja linka do waszych map i numer gg ale na pw podac bede plusy!
Mapy do Counter Strike
Prosba o mapke
Mam prosbe jezeli ktos ma mapke cs_italy2 to jak by mogl niech zrzuci na wyslijto.pl i da linka w tym temacie dam pomogl. :wink:
Problemy z CS 1.6
Prosba o mapke podobna co dust2 (nie pamietam jak sie nazywa
Byla podobna do dust2 i nie pamietam jak to sie nazywa , jak ktos podpowie bede wdzieczny :)
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz