skad moge sciagnac pliki .map bo ja szukam w google i nie moge znalezc a bym np. chcial przerobic jakas mapke
|
|
skad moge sciagnac pliki .map bo ja szukam w google i nie moge znalezc a bym np. chcial przerobic jakas mapke
Wybierz sobie jakąś mapke, wlacz google i wyszukaj <nazwa>.map
to nic nie daje :( nie ma bo wyszukuje sie mapa de_westwood nic takiego nie ma no lipka :(
ściągnij se winbspc -program do przerabiania plików .bsp na .map ale jest jeden minus: nie ładuje textur
a i jeszcze jedno: jak będziesz zapisywał to zapisz w formacie .rmf bo jak zapiszesz w .map to ci mapy nie odczyta
Ostatnio edytowane przez daredevilek1 ; 27-12-2008 o 19:02
na googlach znalazlem tylko de_dust.rmf i de_dust2.rmf
ej dobry ten program devilek dobrze pomyslales tylko jakos inaczej tekstury wygladaja jak sie je da...
no ale chociaz mozna cos wykombinowac :P
3maj Gibonka
Ostatnio edytowane przez .InTeLiGenT ; 29-12-2008 o 10:17
Wiesz, sam mam ten program od dawna, ale go nie lubię, bo nic nie widać i praktycznie w każdej są błędy, przez co są dziury w mapie...
co do textur to chyba trzeba mieć odpowiednie textury załadowane (kliknij w Mapa i potem Informacje i zobacz jakie textury są załadowane). zaznacz wszystko (Ctrl + A) i obróć o 180 stopni i potem wystarczy dopasować textury :)
default maps - Windows Live tutaj masz linki do niektórych map, format .rmf, mapy niestety mają małe błędy, ale remake'a da się zrobić :)
| « Brakuje mi kilku rzeczy w VHE | Ktoś chętny? » |