Mapy do Counter Strike - Dyskusje na temat tworzenia własnych map. Jakich programów używać, jak je obsługiwać i konfigurować. Jeżeli jesteś twórcą własnej mapki. Pochwal się nią tutaj!
Popularne odwołania do tej strony: jak zrobić mapkę do css a, gdzie wkleic tekstury do cs, własne tekstury w cs, tekstury photoshop forum, własne tekstury, jak zrobic teksture do cs, program do robienia właśnych itemów na footballteam, wlasna textura cs, gothic 2 własne menu, como crear texruras personalizadas en photoshop, program w którym można robić własne zbroje w gothicu 2, tekstura w paincie, jak stworzyć teksturę photoshop
Witam, chcę zrobić porządną mapkę.
Mam parę plików jpg. które chcę do niej dodać..
Jak to zrobić?? Używam Valve Hammer Editor.
Jak zrobić żeby np. dać tekstury zrobione przez siebie w paincie..
Jeszcze jedno pytanie. Jak zrobić żeby drzwi otwierały się tylko w jedną stronę??
Ostatnio edytowane przez qczak ; 13-02-2009 o 19:48.
ale np. jak mam zrobione parę swoich tekstur w .jpg to jak je dodać do jednego pliku wad? nie znalazłem nic na forum, może źle szukałem.. Mam program wally... i mam np. 3 pliki .jpg jak je dodać do wad?
Ostatnio edytowane przez qczak ; 15-02-2009 o 12:47.
nie do końca.. wziąłem skopiowałem wkleiłem i mi komp zaczął mulić i przez 30 minut nic się nie wgrało
teraz mi wyskoczyło coś takiego "unsupported file type"
Ostatnio edytowane przez qczak ; 19-02-2009 o 19:08.
Powód: dodałem błąd
Całkiem niedawno wpadłem na fajną gierkę przeglądarkową. Zostajesz właścicielem Zoo - a dokładniej startujesz od zera. Budujesz zagrody, budynki, wynajmujesz pracowników i co najwazniejsze zakupujesz zwierzęta. Oczywiście liczysz na to, że zwiedzających będzie wielu - bo dzięki nim, będziesz mógł...
Witam szukam programu w którym można stworzyć własne menu.
Nie chodzi mi o tło menu bo to umiem zrobić. Gdzieś widziałem coś takiego że nad podstawowym menu cs'a było menu z szybkimi linkami do podłączenia się do serwera. Chyba nawet gdzieś na wiaderku to było w tutkach.
Jak stworzyć coś takiego...
Witam.
1. W jakim formacie zapisać teksturę w Photoshopie.
2. Jak ją wsadzić do mapki w VHE.
3. Jak zapisać mapkę aby Mapa i Tekstura była w jednym pliku bsp. Chce aby karzy kto ściągnie moją mapkę miał wszystkie tekstury.
///////////////////////////////////////
4. Wstawiłem na swoją mapkę...
Witam. Mam prośbę zrobiłby mi ktoś własne logo do cs'a ? Wymiary gdzieś 400 x 500 na GG podam link to tłą obrazka itd. Moje GG: 2425478 Ten który zrobi mi logo klikne pomógł !
Witam
Mam takie pytanko: Czy da się zrobić własne bronie takie dodatkowe, np. mamy 1 karabin maszynowy M249, czy da się zrobić żeby były dwa?
Proszę o nieusuwanie, jeżeli zły dział to sorry.
Pozdro:tease:
Witam.! Poszukuje plugin, w którym chcę zmodyfikować i wstawić swoje dźwięki. Chodzi mi o to, że jak kogoś ze swojej drużyny się strzeli odgrywane są dźwięki. Słyszałem to na jakimś serwerze dźwięki typu: "ty ku**o je**na", "leżeć ku**a. Przypuszczam, że te pluginy to:
g_atac_sounds...
Mam pytanie, czy jest możliwe aby po wpisaniu w sayu np.oops żeby zostal odtworzony dźwięk.
Drugie pytanie :mrgreen: Czy istnieje plugin,który odtwarza dźwięk gdy np.ktoś wpisze kill
lub spadnie z dachu(w postaci śmiechu,automatycznie)
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. :grin:
Mam taki problem bo robiłem własne logo.... wszystko według instrukcji... ale cos nie wyszlo... prosze o pomoc... kontakt gg 181651.... a o to obrazek ( moze takich obrazkow nie wolno jako własne logo) http://img20.imageshack.us/img20/9020/kociotrupwkos2kz6.jpg
polecam :P
albo to :P
Elo !
Mam taki problem robie logo do csa przez eespray 2 i ja kwlaczam gre klikam T to nic sie nie pokazuje ale slychac jak maluje :/ co jest nie tak
Dodano: Sro 28 Lis, 2007 ]
Dodam jeszcze ze wczesniej jako tako dzialalo ale zmienilem te pliki logo zeby czytalo notatnikiem i teraz sa w...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u