Stworzyłem ten temat żeby pomagać "noobom".
1.Nie opisuje tutaj jak tworzyć mapki ale jeżeli ktoś ma problem ze stworzeniem swojej mapki to chętnie pomogę pod mailem pawel.wasyl@yahoo.com albo GG: 11928607.
2.Na życzenie za darmo mogę zrobić prostą mapkę albo jakiś element(prosty albo trudny...dla mnie nie ma to znaczenia) (piszę, że prostą mapkę bo nie chcę aby ktoś zwracał się do mnie z prożbą typu: mam zakład z kolegami, że zrobię mapę typu de_dust2).
3.Daję w załączniku (na dole tego postu jest dział załączniki) bardzo fajną i prostą mapę (nazwa mapy jest troche gówniana ale nie miałem czasu żeby ją jakoś nazwać![]()
) i w załączniku jest jeszcze automat storzony przeze mnie który po wciśnięciu "e" podczas gry (stojąc oczywiście przy tym automacie) wypuszcza broń "m4". Automat wygląda niepozornie więc to jest w pewnym sensie taka mała tajemnica tej mapy
filmik z automatem :
4.Zgadzam się na kopiowanie i rozprzestrzenianie ELEMENTÓW mapy "labirynt_by_misio" ale nie na modyfikowanie samej mapy i rozprzestrzenianie jej. tzn. nie chcę widzieć tej mapy nigdzie z przerobioną nazwą (chyba że za moim pozwoleniem).
POZDRO KOLECZKA_PL
WAŻNE:
MAPKA O KTÓREJ WSPOMINAŁEM JEST TROSZECZKĘ NIŻEJ BO MI WSZYSTKO ZA JEDNYM RAZEM NIE WCHODZIŁO![]()