Istnieją może jakieś motywy na telefony Sony Ericsson tematyki CS ? Głównie chodzi mi o:
CS 1.6
Pentagramu lub MYM
|
|
Istnieją może jakieś motywy na telefony Sony Ericsson tematyki CS ? Głównie chodzi mi o:
CS 1.6
Pentagramu lub MYM
Mój kolega ma (jak wejdzsiesz w gry to BS B na de_dust2 jest) fajny motyw :DCS 1.6
www.google.pl a dokładniej: http://themes.modopo.com/index.php?c...nguage=pl&m=28
Wystarczy poszukać...
Istnieje także program do tworzenia motywów na Sony Ericssony. Używałem takiego niedawno
jestem nowym uzytkownikiem i szukam motywu na sony ericssona c510
Czy macie może motywy do samsunga avilli GT-S5230 jeżeli tak to proszę o link![]()
OwnSkin: Free Nokia Themes, Nokia Theme Creator, SonyEricsson Themes, Mobile Themes zarejestruj się tam ,a po zarejestrowaniu na stronie głównej OwnSkin: Free Nokia Themes, Nokia Theme Creator, SonyEricsson Themes, Mobile Themes jest opcja "Utwórz teraz!" ,potem wybierasz "utwórz temat" ,potem wybierasz telefon na który będzie działał nasz motyw. Po wybraniu telefonu klikamy na "EXP+PRO Theme Creator 2.0 (Beta)" wybieramy zdjęcie ,wyswietli nam sie Mode: wybieramy co chcemy i Upload. Następnie klikamy na More > (po lewej) i Pro Mode. teraz możemy zrobić nasz motyw. Mam nadzieję ,że pomogłem :)
Tu macie motyw. który sam zrobiłem mam nadzieję że się Wam spodoba
Counter-Strike theme - mobile9
| « Motywy PART 1 ( codzienna aktualizacja ) | [240x320]SOny Ericsson » |