Motywy na komórkę - Tu znajdziesz motywy na nasz telefon. Motywy na komórki Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).
Popularne odwołania do tej strony: download za free ciekawe motyw na se k800i, fajne motywy na se k800i, najlepsze motywy na telefon, motywy sony k550i, darmowe motywy na k550i, darmowe motywy na k550i z zegarkiem, motywy lecha poznan na komorke sony ericsson w350i za darmo, motywy na xperie do pobrania, k550i motywy chomikuj, gry na se 550i download, najlepsze motywy na se c902, sony ericcson xperia motywy, motywy na xperie, najlepsze motywy na k550i, jakie są fajne motywy do se, se c902 motywy z dziewczynami, motyw na k550i, motywy sony ericsson xperia, motyw do se, fajne motywy do se, motywy se forum, motywy do sony ericsson xperia, fajne motywy na se k550i, motywy na sony ericssona k800 piłka nożna, fajne tapety na se k550i
Witam, ostatnio zajolem sie wlasna produkcja motywow :) ocencie jak mi wyszed moj 1 motyw :)
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
tematem jest MYM :D Jeśli ktos chce to moge mu zrobic jakis motyw zupelnie za free :) Wystarczy napisac temat motywu, model telefony ( only SE ) i najlepiej zeby byly juz obrazki :)
OCEN :)
1. nie mam zamiaru robic motywow bo to strata czasu
2. nie mam zamiaru sie klocic
3. jak sie tak chwalisz to ja sie pochwale serwerem w cs i stronka (w podpisie wszystko) i nie czepiaj sie mnie tylko jak jestes kozak to zagrajmy 1vs1 i zobaczymy:[
1. nie mam zamiaru robic motywow bo to strata czasu
2. nie mam zamiaru sie klocic
3. jak sie tak chwalisz to ja sie pochwale serwerem w cs i stronka (w podpisie wszystko) i nie czepiaj sie mnie tylko jak jestes kozak to zagrajmy 1vs1 i zobaczymy:[
spokojnie zaszlo nieporozumienie :/ o motyw mowilem do kolegi wyzej nie do ciebie :) a ja sie nie przechwalam moim motywem bo dopietro zaczynam sie tym bawic bo i tak nie bede robic profesjonalnych motywow :D
i tez nie chce sie klucic ;) a w ciemno i tak bys mnie spral w cs bo ja nie nalesze do tych najlepszych :) pozdro :D tak nawiasem to fajna stronka :P
Witam :)
Chciałbym poruszyć temat czy sa jakiejsc motywy do
Avili ? Szukalem na różnych forach i tylko bylo takie cos
jak poszukiwanie motywow do tego telefonu ... moze ktos
sie natknal na motyw lub sam je robi ^^ bardzo bylbym
wdzieczny za pomoc uzytkownikow oraz moderatorow
forum....
Robię motywy na SE na zamówienie.
Wystarczy w poście umieścić link do 2/3 zdjęć z którymi ma być motyw.
;)
polecam,
oczywiście myślę że moje staranie zostaną docenione ;]
witam mam lg gt 505 i poprosil byl o jakies stronki albo o motywy jak wiadoma model ten posiada 2 motywy i jak takie motywy sie wgrywa dziekuje za szybka odpowiedz
Daje wam mała paczke motywow z dziewczynami na sony ericsona
Niestety nie posiadam ss ponieważ nie umiem robić ss z motywow oO
Tak jak w temacie jakie są motywy tworzenia wirusów...bo mam pracę zaliczeniową z tego tematu a to że "wirusa są po to żeby zaszkodzić komuś innemu" raczej nie będą tak brane pod uwagę. Pomoże ktoś :>
Bezpieczeństwo
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u