Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Multimedia i grafika

Multimedia i grafika - Programy multimedialne i graficzne. Obróbka grafiki 2D i 3D, animacje, prezentacje, programy do tworzenia filmów, muzyki.

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: filmy w winamp wybór dzwięku audio, winamp 5.1 surround plugin, aud x, aud-x, aud-x.com, windows media aud, aud-x 5.1 codec 1.23, counter strike 1.6 dolby surround, codecs que funcione el sonido envolvente para xp, free 5.1 audio codec for winamp, windows media player 5.1 surround plugin, wtyczka audio do winamp 5.1, descargar codec de audio surround 5 . 1, 5.1 surround sound plugin for winamp, programa 5.1 audio download, plugins 5.1 para windows xp, codec winamp 5.1 surround system, free plug in to make 5 1 surrond sound work on windows 7 media player, 5.1 surround codecs, winamp surround 5.1 plugin, window seven speaker aud, aud-x surround, surround plugin for windows media player 5.1, free download media player creative for computer speakers, software dolby surround windows 7
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 13934
Narzędzia wątku

Aud-X 5.1 Surround Codec 1.23

fReeBuck3T is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Free download Aud-X 5.1 Surround Codec 1.23 | Pobierz za darmo Aud-X 5.1 Surround Codec 1.23

Aud-X to koder/dekoder dźwięku przestrzennego stworzonego przez grupę audio-entuzjastów. W Aud-X 5.1 dźwięk osiąga 128 kbps i jest kompatybilny z AVI, można rekompresować DVD w taki sam sposób jak czyniło się to wcześniej, z tą jednak różnicą iż uzyskuje się pełny dźwięk przestrzenny.

Aud-X 5.1 Surround Codec funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 9x, Windows NT 4.0, Windows 2000.

Pobierz program Aud-X 5.1 Surround Codec 1.23
Kod:
http://www.aud-x.com/downloads/aud-x_install.zip

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
DTS Pro Series Surround Encoder Software V1.00.15
DTS Pro Series Surround Encoder Software V1.00.15 http://i47.tinypic.com/15mxz0i.jpg DTS Pro Series Surround Encoder Software V1.00.15 | 21 MB DTS Packer : Creating a DTS encoded file is a simple two-step process that requires the user to first create a packed agm file. The file is created...
Archiwum forum
creative arena surround hs-1100
prosze o podanie ustawien do tych sluchawek pod cs'a
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
[PROBLEM] USB Sound Blaster X-fi Surround 5.1
Witam mam taki problem z kartą USB SB X-fi Surround 5.1 na windows 7. Po ściągnięciu sterowników ze strony producenta i podłączeniu wszystkiego nie było żadnego problemu. Jednak gdy włączyłem Counter strike było dość spore opóźnienie dźwięku. Po kilku testach zauważyłem, że jak wyłączę efekt...
[WYBÓR] CREATIVE SB X-FI SURROUND 5.1 vs Creative Sound Blaster Audigy 2 NX USB2.0
Interesuje mnie na których z tych 2 kart usb uzyskam lepszy dźwięk na Sennheiser hd 201. Oczywiście chodzi mi o gry. Na CREATIVE SB X-FI SURROUND 5.1 czy może na Creative Sound Blaster Audigy 2 NX USB2.0? Jeśli macie jakieś opinię to proszę pisać. Aha mam jedno pytanie do karty CREATIVE...
[Non Steam] Surround sound
Mam cs 1.6 ns i zapytuje sie czy jest możliwość aby moje głośniki Logitech X-530 działały podczas gry ? (Wszystkie)
Problemy z CS 1.6
Dolby Surround Plugin 4.7
Free download Dolby Surround Plugin 4.7 | Pobierz za darmo Dolby Surround Plugin 4.7 Dodatek dla odtwarzaczy Winamp 2.x, 3.x i 5.x który pozwoli na znaczne polepszenie efektów dźwiękowych dzięki wykorzystaniu modelu dźwięku przestrzennego. Dolby Surround...
Multimedia i grafika
J2K-Codec 1.8
Free download J2K-Codec 1.8 | Pobierz za darmo J2K-Codec 1.8 Potężna biblioteka która, pomoże naszym aplikacją dodać możliwość obsługi formatu JPEG 2000, a co za tym idzie uzyskanie lepszych efektów wizualnych bez potrzeby zwiększania rozmiaru naszej aplikacji i jej komponentów.....
Programy - software
Rebontek Surround Plugin 5.3.0
Free download Rebontek Surround Plugin 5.3.0 | Pobierz za darmo Rebontek Surround Plugin 5.3.0 Potężny dodatek dla słynnego odtwarzacza multimedialnego Winamp pozwalający na nowe doznania słuchowe wprowadzając pełną obsługę systemu Surround z możliwością dokładnego dostosowania...
Multimedia i grafika
Fraunhofer MP3 Surround 2.0
Free download Fraunhofer MP3 Surround 2.0 | Pobierz za darmo Fraunhofer MP3 Surround 2.0 Aplikacja która umożliwi uzyskanie znacznie lepszego dźwięku podczas działania odtwarzaczy multimedialnych dzięki wprowadzeniu doznań jakie zapewnia dźwięk przestrzenny do plików MP3. ...
Multimedia i grafika
Codec 8.3b
Free download Codec 8.3b | Pobierz za darmo Codec 8.3b Pakiet kodeków do oglądania filmów. Zestaw zawiera w sobie: CoreAVC® Video Codec 1.8, DivX 6.8 Codec, XviD 1.1, AC3Filter 1.51a. Ten zestaw sprawi, że na naszym komputerze stacjonarnym czy laptopie będziemy mogli obejrzeć każdy film. ...
Multimedia i grafika

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz