Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Multimedia i grafika

Multimedia i grafika - Programy multimedialne i graficzne. Obróbka grafiki 2D i 3D, animacje, prezentacje, programy do tworzenia filmów, muzyki.

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: come installare cs3 con windows 7, photoschop cs4 problem z instalacją na 7, sprawdzanie profilu systemu, adobe photoshop cs3 problemi setup con windows vista, problem z instalacją photoshop cs4, nie mozna znalezc pliku przy instalacji adobe, problem z instalacja premiere cs4, problemy z instalacją cs4, reinstalacja photoshopa, photoshop nie chce chodzi cna win 7, photoshop errore controllo profilo di sistema, installare cs4 su windows 7, problemi installazione photoshop su win 7, cs4 problem instalacji, photoshop problemas de instalacion, blad przy instalacji cs4
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 5730
Narzędzia wątku

Problem z instalacją Photoshop CS3 i CS4!

areczekpa is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Posiadam kilka instalek CS4, w tym trial ze strony adobe. Wszystkie zachowują się identycznie. Wyskakuje info INICJALIZACJA "sprawdzanie profilu systemu" pasek jest na 90% wskakuje jakaś tabliczka na 1 sekundę i znika, następnie instalacja się zawiesza. Zakończyć ją można tylko przez ctrl+alt+del. Wcześniej miałem Photoshopa 8 zaczął fiksować więc go odinstalowałem i wyczyściłem rejestr. Ściągnąłem CS3 i to samo. Ilustrator i Dreamweaver to samo. Edytowałem plik "hosts" nie pomogło. Wyłączałem internet
. Pracuję na Viście 32 i nie może chodzić o sprzęt (4Gb RAM, procesor QUAD, GTX295). Reinstalacja systemu nie wchodzi w grę
. Temat jest o tyle trudny, że nie można znaleźć antidotum. W googlach pojawia się z dwa razy ale odpowiedzi brak. Ściągałem CS4 z różnych stron, wypakowywałem WinRarem 3.80, sprawdzałem Daemona. I nic...zawsze zachowuje się tak samo. Proszę o info na poczta.styl@o2.pl.

Odp: Problem z instalacją Photoshop CS3 i CS4!

MattheM is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam to samo
to pewnie dlatego że CS4 są tylko na 64-bitt

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] Call of Duty Black ops Problem z instalacją !!
Witam. Pisze na forum ponieważ mam problem z Call of Duty Black Ops. Otóż podczas instalacji wyskakuje mi "bład uruchamiania skryptu instalatora" i za nic nie mogę czegos z tym zrobic. Możliwe że bład wyskakuje przez Visual C++ bo wiem od jakiegoś czasu że nie chce sie mi poprawnie instalować...
Problemy techniczne z grami
[Pomocy] Problem Z Instalacją Adobe PhotoShop CS3 Extended PL
Witam. Mam Problem Z Instalacją Ponieważ Gdy Chcę Zainstalować PS'a To Wyskakuje Że Muszę Włożyć Płytę Z PS :mad::confused: 1-Screen http://img192.imageshack.us/img192/7231/1peb.png 2-Screen
Pytania i offtopic związany z grafiką
[Steam] Problem z instalacją ;[
Witam... Mam problem z instalacją gry Counter Strike 1.6 ... Po pobraniu gry włączyłem ikonkę z instalacją ... Pojawiło mi się okienko z inforamcją : Could not initialized installation. File size expected=397857244, size returned=250857222. Nie wiem co zrobić, bo gra pobierała mi się 3 godziny i...
Instalacja gry i podstawy
[Steam] Problem z instalacją
Witam mam problem z instalacją steama, a dokładnie co mam zaznaczyć : http://iv.pl/images/00609823539889384886.jpg Mam, modem ale nie wiem ile K, mój modem wygląda tak : http://static.howstuffworks.com/gif/productImages/6/7/00000112567-MotorolaSURFboardSB5120cablemodem-large.jpeg Prosze...
Problem z instalacją Photoshop CS3
Otóż mam taki problem: Ściągnąłem Photoshopa CS3 z instalek zainstalowalem podmieniłem cracka smiagal normalnie potem musialem formata zrobic ... i wczoraj chcialem ponownie sciagnać PS'a sciagnalem z instalki.pl tak jak poprzednim razem gdy zainstalowałem PS'a wyskakuje oto okno : ...
Archiwum forum
problem z instalacją cod uo
elo ja mam taki problem z cod uo ze mam cod1 i pobrałem dodatek czyli cod uo pobrałem juz wszystkie party i je wypakowałem no i mi sie pojawiły 2 pliki cd 1 i cd 2 no i jak chciałem zainstalować to włączyłem cd 1 i nacisnołem install i nagle mi sie pojawił napis cytuje:setup has detected that you...
Archiwum forum
problem z instalacją gry
zainstalowałem gre Counter Strike 1.6 non steam później do niej zainstalowałem Patch v23. Niestety nie wyszukuje mi serwerów. Ktoś może wie czemu. piszcie jeśli wiecie, może coś zrobiłem nie tak. thx
CS problem z instalacją
Siema all Napisałem temat bo mam problem z instalacją cs-a chodzi o to że ściągłem instalkę cs-a z 3 razy i gdy uruchamiam instalkę nic się nie dzieje nie wiem dlaczego tak się dzieje??? Proszę o pomoc!! @edit Prosze pomóżcie już drugi temat pisze a nikt nie pomoga-.- Prosze was nie olewajcie...
Problem z instalacją
Kupiłem dzis Cs Antology i jak instaluje to najpiew mi się włacza instalacja Steam, a potem mam do wyboru: Counter-Strike, Condition Zero oraz Condition Zero Deleted Scenes. Próbowałem wybrać wszystkie ale przy każdym wyskakuje mi error i pisze tak: Error 1335 the cabinet file csstrike7.cab...
Problemy z CS 1.6
Problem z instalacją
Mam problem z instalacją - gdy instaluje counter strike to wyskakuje mi w czasie 1/4 instalacji błąd (podam screena) (i do tego te ?? co jest?) http://img182.imageshack.us/my.php?image=beztytuuss8.png http://img182.imageshack.us/my.php?image=beztytuuss8.png A i w czasie 3/4 tez...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz