witam was mam program imabe to avi i mi on nie chce złączyć 600klatek w film w formacie *.avi ale to nic link do programu ImageToAVI Freeware download and review - convert images to AVI from SnapFiles
i proszę was o podanie jakiegoś podobnego programu bo na googlach szukałem troche ale nie znalazłem podobnego programu jak imagetoavi
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje program, który po włączeniu można ustawić żeby wchodził np 100 razy na minute na konkretną stronę ? konkretniej to gram sobie w grę przez neta i potrzebował bym programu który ukrywa to moje ip i nabija tzw 'paczki' :)
Witam, szukam AMX podobny do tego na GG 09 tzn.zeby wpisywalo sie ready,po zagraniu 15 rund w teamie wyskakiwalo okienko.Najlepiej zeby byl po polsku, ale po ang tez sobie poradze ;)
witam!
szukam pluginu do JailMod który jest podobny do PTB ale chodzi mi żeby w CT przerzucał do max 4 -osób w CT oraz ograniczenie by do ct mogło wejść max 4 osoby
szukam także modu DragonBall Mod prosiłbym o linki
http://ifotos.pl/img/hwsxqa.jpg
Gdy zły dyktator grozi przejęciem władzy królewskiej w małym kraju, księżniczka Rosalinda (Demi Lovato) zostaje wprowdzona do Programu Ochrony Księżniczek. Zostaje oddana pod opiekę agenta Masona (Tom Verica) i jego córkę Carter (Selena Gomez). Księżniczka z...
Witam. Mam pewien problem. Mam steama i nie moge nagrywac filmikow przez game cam, nie wiem dlaczego, ale cs sie nie wlacza. Nagrywanie frapsem to nie dla mnie... bo potem jak by sie jednegowielkiego laga ogladało... Może mi ktos zapodać jakis program którym bede mógł nagrac filmy ze steam cs'a?...
zna ktos może program do ściągania muzy z wrzuta.pl? tylko żeby to był polski program najlepiej by było na instalki.pl niema fajnych znaczy nie wiem jak sie nimi posługiwać
Witam :d
Tworze swoje pierwsze arcy dzieło ale muszę mieć program :d
Może ktoś podać link do najlepszego a zarazem najprostrzego programu po polsku :D
Dam pomógł z góry dziękuję
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u