Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Multimedia i grafika

Multimedia i grafika - Programy multimedialne i graficzne. Obróbka grafiki 2D i 3D, animacje, prezentacje, programy do tworzenia filmów, muzyki.

Tagi: , , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 852
Narzędzia wątku

Szukam Szablon na strone

FeCra is Offline
Banned

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Szukam szablon na stronę klanu Tematyki Counter-Strike 1.6

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Kupie]Szablon pod stronę z meblami
Witam! Kupię szablon pod stronę z produkcją mebli. Cena jaką dysponuje to 60zł max. Kontakt GG: 5223542 email: szantumax@interia.pl Pozdrawiam i czekam na oferty.
Grafika i www
[Szukam] Szablon Siec Serwerów CS php by przemo
Witam szukam szablonu na siec serwerów CS pod php by przemo może to być obojętnie jaki bo i tak będę go edytował tylko takie wymagania tego szablonu żeby były takie panele: Sponsorzy, http://img838.imageshack.us/img838/4836/sponsorzyv.jpg Serwery ...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
[Szukam] CoD Stats na strone
Witam szukam pluginu Cod Stats zeby z Serwera cs Mod Call of duty mogło sie dac statystyki, CoD Stats tak jak na NewDiabloMod.pl
Szukam pluginu AMX/AMXX
[Szablon]Szukam
Witam Szukam Szablonu nie da klanu Cs tylko żebym mógł tam swoje prace Graficzne wstawiać i inne takie bzdety nie robię tego w dziale Bazar czy jak to tam się nazywa tylko tu bo potrzebuje takiego Szablonu dla Grafika lub jak kto woli dla indywidualnej osoby dla własnych potrzeb... :)
Tworzenie - projektowanie stron www
[Szukam] Szablon portfolio na Wordpress-zapłacę
Witam. Poszukuje szablonu na wordpress. Zależy mi aby w szablonie znajdowały się takie rzeczy jak np. - pokaz slajdów - galeria - no i z dwie podstrony Przykład: Photocrati Theme Demos Możliwa zapłata sms'em. Co do kwoty to już do uzgodnienia :)
Szukam kogoś kto zrobiłby strone!
Witam! Zakładam klan(steam) i poszukuję osoby która zrobiła by mi strone. Strona jest wykupiona na hostingu xaa.pl, chciałbym aby ktoś wgrał na nią darmowy szablon. POSTAWIE GIBONA! KONTAKT GG: 12468796 E-Mail: skorcu12@gmail.com WSZYSTKIE PYTANIA DOTYCZĄCE STRONY NA GG LUB MAILU!
[Szukam] Szablon dla Klanu!!!
Witam poszukuję 2 szablonów.Szukałem po necie ale nie mogę ich znaleść wiem że "Major"ma takie bo kiedyś dawał na download 1.http://img118.imageshack.us/img118/6523/wani.jpg 2.http://img218.imageshack.us/img218/9349/dstr.jpg Z góry dzięki.Pozdrawiam @Edit. Jak zrobić żeby obrazek się...
Archiwum forum
szukam kogoś kto mi zrobi strone.
szukam kogoś kto mi zrobi strone na ugu.pl lub yoyo.pl za darmo. ja nei umiem <czytałem poradniki ale mi eni wychodzi> chciałbym tylko żeby mi ktoś wgrał oprogramowanie a reszte am rade powgrywać... jak coś to gg: 556294
Szablon pod stronę za 20 zł
Prosze o wykonanie szablonu. Jestem w stanie zaplacic 20 zł. Zainteresowanych prosze o kontakt 1589181
Prośby o wykonanie grafiki
Szablon cms na strone.
Witam! Dostalem zadanie utworzenia strony www. Załozyłem stronę na www.lua.pl. Wszedłem na server ftp i ściagnąłem szablon CMS nuked-clan. Jak zrobić, by ów szablon znalazł się na mojej stronie? Proszę o dodkładną instrukcję. Z góry dziękuje, AbeR.
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz