Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Multimedia i grafika

Multimedia i grafika - Programy multimedialne i graficzne. Obróbka grafiki 2D i 3D, animacje, prezentacje, programy do tworzenia filmów, muzyki.

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: co lepsze mp3 czy wav, wav czy mp3 co lepsze, co lepsze wav czy mp3, czym się różni format mp3 od wav, wave lepsze czy mp3, co lepsze do słuchania mp3 czy wave, co lepsze mp3 wav, wav mp3 co lepsze, czym sie rózni wav od mp3, co lepsze wave czy mp3, wav lepsze od mp3
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 4283
Narzędzia wątku

.wav a .mp3 ??

U K A S H is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Może mi ktoś dokładnie wytłumaczyc, ktory plik jest lepszy/wiekszy bo niekotrzy mowia ze wav zajmuje wiecej miejsca niz mp3, a inni ze ze mnie ;-), a jeszcze kolega mi mowil ze trzeba jakies ustawnienia zrobic jak sie konwertuje, i prosze o podanie jakiegos dobrego konwertera mp3 na wav/wav na mp3

Odp: .wav a .mp3 ??

Makuś is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

mp3 zajmuje mniej.

3maj pierwszy lepszy ;]

U K A S H is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

pierwszy lepszy to se moge ...
google ---> mp3 to wav converter ....

tictac9494 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

zdecydowanie mp3 - przy tej samej jakości mniej zajmuje
ja mam nero 8 i korzystam z programy WaveEditor (w sklad nero wchodzi)

VolT is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Pliki skompresowane do mp3 są minimalnie gorszej jakości, ale zdecydowanie mniej ważą. Różnice leżą w dokładnych parametrach obu formatów, co przekłada się na różnice w ich zastosowaniu. W formacie mp3 przechowuje się utwory muzyczne, w wav zazwyczaj krótkie pliki dźwiękowe, które są częściej pożądane przez różne aplikacje. (np. gg)

"Every single day you get another chance. Don't waste it... Think about this moment..."

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz