Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Multimedia i grafika

Multimedia i grafika - Programy multimedialne i graficzne. Obróbka grafiki 2D i 3D, animacje, prezentacje, programy do tworzenia filmów, muzyki.

Tagi: ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 182
Narzędzia wątku

Tworzenie playlisty video.

janblad is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
W jaki sposób stworzyć playliste video na www?
Coś podobnego do winamp ale do umieszcenia na stronie. (ale bez wgrywania na youtube)

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Tworzenie E-bookow na tel
JAK STWORZYĆ EBOOKA NA TELEFON 1. Należy posiadać ebook w wersji "tradycyjnej"- w formacie *.txt (Jeśli posiadasz ebooka w wordzie *.doc- wystarczy, że skopiujesz cały tekst i wkleisz go do notatnika). Jeśli nie wiesz skąd wziąć ebooka *.txt- google zawsze służą dobrą radą... 2.Nalezy pobrać...
Aplikacje na komórkę
Tworzenie filmików.
Witam. Mam pytanie, zrobiłem kilka demek za pomocą HLTV na serwerze i nie wiem jak powycinać te najlepsze akcje itd. Ogólnie zrobić fajny filmik. Prosze o pomoc. Jak zrobić taki filmik? I proszę o danie jakiegoś sposobu, który jest inny od robienia tych zdjęć.
OffTopic - Counter Strike
Tworzenie Stron WWW
Witam NetRB.pl --> Zajmujemy się Tworzeniem oraz Projektowaniem Stron WWW. Jeśli chcesz skorzystać z naszych ofert to zapraszamy na stronę: www.NetRB.pl Kontakt: Strona: www.NetRB.pl E-Mail: admin@NetRB.pl
Oferty grafików
Tworzenie modeli
Witajcie, szukam po calym internecie osoby ktora na zlecenie, platnie zrobilaby modele graczy do Counter Strike. Znacie moze taka osobe i moglibyscie dac do nie kontakt? Lub jest tu taka osoba co sie tym zajmuje?
OffTopic - Counter Strike
[Steam] Tworzenie CFG
Siemka!!Próbowałem stworzyć swój config niby coś zrobiłem ale gra się gorzej i ping mam duży.Istnieje jakiś szczegółowy poradnik jak stworzyć taki cfg?Używałem też programu CFG editor ale tam się nie da prawie nic zrobić bindy,sterowanie i praktycznie nic.Proszę o pomoc.Z góry dzięki i pozdro ...
Problemy z CS 1.6
Tworzenie admina??
Witam zrobiłem sobie server css non steam i nie wiem jak zrobić się adminem. Wiem jest już dużo takich tematów, ale nic z nich nie rozumiałem lub mi nie działały więc proszę o pomoc (dam Gibonka)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Non Steam] Tworzenie servera w CS 1.6
Mam pytanie stworzyłem serwer za pomocą programu hlds . Czy powie mi ktos jak dodac do serweru muzyke i jak właczyc zombie i ciemność i jaki jest do tego potrzebny patch i wszystko jak po kolei zrobic :) bardzo prosze o pomoc .
Problemy z CS 1.6
Tworzenie glosowan
Chciałbym moc zrobić glosowanie czy dać pieniądze i jeśli wygra tak żeby samo ją dało (mam już moda który daje kase wystarczy żeby po wygraniu wpisało odpowiedni cvar) Na manim wiem jak zrobić takie głosowanie ale potem trzeba samemu wpisywać komendy rozdające kase, jak zrobić to automatycznie? Mam...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Tutorial] Tworzenie Stron w PhotoShopie [VIDEO]
http://www.fothost.pl/upload/07/46/5b4a500a_twch1.jpghttp://www.fothost.pl/upload/07/46/d239471e_twch2.jpg http://www.fothost.pl/upload/07/46/bf216806_twch3.jpghttp://www.fothost.pl/upload/07/46/dc5e51af_twch4.jpg Prowadzę serwis z tworzeniem designu i wiele osób to mnie pisze jak to zrobić a to...
Tutoriale i dodatki
Tworzenie serwa.
Bardzo proszę o pomoc. I. Czy jest edytor plansz do Cs - non steam, jeżeli tak to czy mógłbym prosić o link? II. Czy można ustawić mapę żeby nic nie było widać, i tylko się świeciło latarkami? Każdemu, który zobowiązuje się pomóc dam +
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz