Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Multimedia i grafika

Multimedia i grafika - Programy multimedialne i graficzne. Obróbka grafiki 2D i 3D, animacje, prezentacje, programy do tworzenia filmów, muzyki.

Tagi: , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: program do ściągania napisów do filmów, program do ściągania napisów, ściąganie napisów do filmów, program do sciagania napisów, program do napisów do filmów, program do ściągania napisów do filmów download, napisy do filmów download free, napisy programy dowland, sciaganie napisow do filmow, sciaganie napisow, ściąganie napisów, program do ściagania napisów, najpopularniejszy program do odtwarzania tłumaczenia filmu, programme de sous titres, ein programm für untertitel einfach zu bedienen, program do pobierania filmów download, program do sciągania napisów download, programy do sciagania filmow pobierz, program do sciagania napisow pobierz gratis, program do napisow sciagania, programy do ściągania napisów, program do odtwarzania filmow ktory czyta napisy, najlepszy program do pobierania filmow darmowy, najleprzy plik do sciagania piosenek dawland, napisy do filmów download
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 21331
Narzędzia wątku

program do ściąganie napisów do filmów download

Niezarejestrowany
Gość

szukam program do ściąganie napisów do filmów

Odp: program do ściąganie napisów do filmów download

mosh is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

polecam napiprojekt
bardzo wygodny i prosty
ściąga tylko dopasowane napisy

Napiprojekt - program pobierający napisy do filmów.

powered by Yerba Mate

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szukam napisów do filmów Japońskich
Jestem fanem kina Japońskiego i poszukuje Polskie napisy do kilku filmów Japońskich Mam już kilka stron znapisami: NAPISY.info - wyszukiwarka napisów do filmów: napisy DivX, DVD, TV, DVB Filmy, napisy do filmów - KinoMania.org .:: Napisy24.pl ::. - nowy wymiar napisów | Napisy do Filmów |...
Ogólne dyskusje na temat filmów
Ściąganie filmów z YouTube
Witam ! No to zaczynamy : 1. Wchodzimy w google i wpisujemy Any Video Converter http://img171.imageshack.us/i/20100615162737.png/ 2. Wybieramy trzecie i wchodzimy na stronę http://img710.imageshack.us/i/20100615163336.png/ 3. Wciskamy Pobierz Imageshack - 20100615163349.png 4. I czekamy...
Multimedia i grafika
Sposoby na szybkie sciąganie filmów
Znalazłem ciekawy program do ściągania filmów i innych aplikacji bez żadnego limitu. jest to "Nowy FLOAD". mozna się zapoznac z ofertą tego programu na: http://nowyfload.pl?u=BB66qlzBCNEC
Ogólne dyskusje na temat filmów
Ściąganie filmów!!!!!!!! FREE!!!!!
Zakładam nowy temat, ponieważ dostałem bana i nie moge znaleźć tamtego tematu... Zaczynajmy!!! Chodzi o to, że wy mi dajecie nazwę filmu a ja postaram się dać wam do niego linki. Miło by było gdyby ktoś stawił gibonka, ale robie to głównie dla gibonków... nie oszukujmy sie :P Czekam na...
Archiwum forum
program do FILMOW
Witam potrzebuje program do odtwarzania filmow, ale zeby mial mozliwosc spowalniania odtwarzania, tzn zemy mozna bylo wolniej odtwarzac cos. Potrzebuje go gdyz mam film instruktarzowy ale jest za szybpo pokazane i dlatego chialbym to spowolnic bez zatrzymywania. prosze o pomoc
Multimedia i grafika
hc2 program do tworzenia filmów
tak jak powyzej program do tworzenia filmów oto link: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Multimedia i grafika
Program do napisow
Witam chciałem prośić o jakiś dobry, prosty w uzyciu program dzieki ktoremu zrobie super napis na logo czy cos:)
Programowanie
Program do napisów - syntezator mowy
Może ktos zna jakiś program ktory będzie czytać napisy w trakacie oglądania filmu??
Multimedia i grafika
Program do filmów
Yo poszukuje jakiegoś programy free do obróbki i montażu filmików
Pytania z odpowiedzią
Program do ściągnięcia filmów
Program do ściągnięcia filmów ? No właśnie jaki jest najlepszy ? Do moderatorów: nie łamię regulaminu, nie chcę linków do pirackich filmów, oprogramowania tylko do program do ściągania filmów do użytku domowego. Co jest lepsze BitComet, Azureus ?
Sterowniki

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz