Popularne odwołania do tej strony: www.fraps.com gry, jak usunąc napisa www.fraps.com, jak usunąć www.fraps.com, jak usunac www.fraps.com z filmu, fraps crack forum, fraps download pełna wersja 3.1.1., fraps 3.0 full spolszczenie
Uniwersalna aplikacja dla systemu Windows zaprojektowana do wykorzystania w dowolnej grze wykorzystującej technologie graficzną DirectX lub OpenGL.W skład pakietu wchodzi: narzędzie testujące narzędzie przechwytujące zrzuty ekranu narzędzie przechwytywanie video w czasie rzeczywistym
Free download Fraps 2.9.5 | Pobierz za darmo Fraps 2.9.5
Narzędzie monitorujące ilość klatek na sekundę (FPS) w grach, korzystających z DirectX lub OpenGL. Program wyświetla aktualną liczbę klatek animacji w rogu ekranu, umożliwia również robienie zrzutów ekranowych i zgrywanie...
Witam
Chciałem sie pobwić w stworzenie demka, i niestety coś nie gra,
Mam Fraps, i gdy chce zacząć nagrywać demko, w CS FPS zlatują mi do 15-20 o_O
niestety na filmiku tez jest "cięcie"... macie jakiś sposob aby nagrywało z duzą ilością FPS? ;]
Pozdrawiam
p.s. Moze Alucard powiesz jak...
Free download Fraps 2.9.6 | Pobierz za darmo Fraps 2.9.6
Darmowy program do sprawdzania ilości FPS w dowolnych aplikacjach np. w aplikacjach: Direct3D czy OpenGL; program liczy ilość klatek rzeczywistych; robienie zrzutów ekranu; nagrywanie sekwencji .avi.
Pobierz program Fraps...
Więc tak jestem nowym niewiedzącym użytkownikiem
szukam fraps'a takiego by nie nagrywał tylko 30 sek
FULL VERSION
Ten fraps od "seba" nie działa:(
Daje gibonka
Siemka
Mam problem z Frapsem otóż:
Włączam CS i Frapsa i chce nagrać coś dusze F9 i tam po lewej do góry są takie cyferki które czasem się zmieniają to na tym miejscu pojawia mi się taka jakby biała 1 tylko że coś w stylu I.
Siema ;]
Dopiero sie uczę ogarniać program fraps i mam pytanko czemu jak mam włączone demko na full obrazie nicisne na F9 i to zamiast kręcić do demko sie wyłącza ??
Oczywiście gibony ;] lecą ;]
Witam ściągłem frapsa mniej więcej umiem nagrywać ale gdy nagrywam to komp mi się tnie. Tak dokłagniej to pytam co to fps to 25,30,50,60 i okienko w którym moge wpisać własną liczbe. Ktoś może mi powiedzieć co to ?
mam taki problem otóż gdy wejde na serwer z wymaganym sxe-injected i w tym czasie mam właczony program fraps kicka mnie ze serwera.Niewiem czy sxe widzi fraps jako czit czy wina lezy po mojej stronie.Moze znacie jakies alternatywne programy typu fraps.??? prosze o odpowiedz
pzdr :wink:
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u