Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Multimedia i grafika

Multimedia i grafika - Programy multimedialne i graficzne. Obróbka grafiki 2D i 3D, animacje, prezentacje, programy do tworzenia filmów, muzyki.

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: kolędy karaoke chomikuj, kolędy karaoke download, karaoke kolędy chomikuj, program karaoke chomikuj, kolędy karaoke chomik, polskie kolędy - karaoke for fun, kolędy karaoke do pobrania, kolędy karaoke pobierz, karaoke for fun mikrofon nie działa, darmowy program karaoke, domowe karaoke pełna wersja, domowe karaoke download pełna wersja, karaoke5, karaoke 5 32, domowe karaoke do pobrania za darmo, kolędy karaoke, karaoke 5 vecchie versioni, karaoke kolędy do pobrania, kolędy karaoke peb, do sciagniecia progrm do mikrofonu kraoke, karaoke program kolędy, villancicos karaoke descargar, download program karaoke 2009, kolędy karaoke do ściągnięcia, chomikuj kolędy karaoke
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 21585
Narzędzia wątku

Karaoke 5 32z

7heaven is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Free download Karaoke 5 32z | Pobierz za darmo Karaoke 5 32z

Odtwarza karaoke pozwalający na obsługę plików MID, MP3 i KAR z możliwością wyświetlania tekstów piosenek w spersonalizowany sposób tak aby zapewnić jak największą przyjemność z zabawy w karaoke.

Karaoke funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 9x, Windows NT 4.0, Windows 2000.

Pobierz program Karaoke 5 32z
Kod:
http://www.karaoke5.com/karaoke5en.exe

Odp: Karaoke 5 32z

junona is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Może trochę nie w temacie, ale potrzebny mi program do edycji dźwięku filmowego. Czy znacie coś odpowiedniego? Myślałam o czymś w tym stylu PowerDVD 8 Ultra .::. Sklep internetowy 3Kropki.pl 158.39 zł ale nie jestem pewna czy to dobry program. Czy ktoś z was korzystał może z tego programu, opłaca się w niego inwestować? W sumie zależy mi na profesjonalnym programie, a słyszałam, że ten jest w miarę dobry. Co doradzicie?

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
KaraFun (Karaoke for your PC)
KaraFun (Karaoke for your PC) http://img204.imageshack.us/img204/8898/karaokel.jpg Turn your PC into an interactive karaoke machine with the KaraFun free karaoke software for Windows. More than just a karaoke player, KaraFun offers a complete solution for playing and creating karaoke at...
Archiwum forum
DART Karaoke Studio
http://www.dartpro.com/Images/KarStudio1Devocal.JPG The best and most awarded karaoke software in the market today! 1- Suppress the Main Vocal from most Stereo Recordings 2- Synchronize Lyrics with Music 3- Sing-Along and Record your Performance 4- Full Screen Playback Display Dartech...
Archiwum forum
(Wii)[RS] Karaoke Revolution
Karaoke Revolution PAL WII-SUSHi http://www.gry-online.pl/Galeria/Gry9/538717218.jpg Û ² ³ Karaoke Revolution ³ Û Û Û Û ³ ³ Û Û Û Û ³ PAL MULTi5 ...
Wii
Karaoke On PC 500 Songs
http://i187.photobucket.com/albums/x164/lordcalixtus/KaraokeOnPC500Songs.jpg Turn your PC into an interactive karaoke machine with the KaraFun free karaoke software for Windows. More than just a karaoke player, KaraFun offers a complete solution for playing and creating karaoke at home. Fun and...
Archiwum forum
Karaoke CD+G Creator Pro 2.1.9
Free download Karaoke CD+G Creator Pro 2.1.9 | Pobierz za darmo Karaoke CD+G Creator Pro 2.1.9 Narzędzie stworzone z myślą o pasjonatach Karaoke, pozwalające na odtwarzanie muzyki wraz z dołączonym do niej tekstem oraz tworzenie nowych utworów działających na stacjonarnych...
Multimedia i grafika
Karaoke Mod Problem
Nie mam pojecia, ale gdy wrzucilem karaoke mod zgodnie z instrukcja to oczywiscie plugin - dziala, ale bez nutek. Nie odpala mi nutek. W karaoke mod byly dodane pare lirycsow wiec sciagnalem nutki do tego , ale wlasnie ich mi nie odpala.
Problem z pluginem AMX/AMXX
DEL MP3 Karaoke 4.6
Free download DEL MP3 Karaoke 4.6 | Pobierz za darmo DEL MP3 Karaoke 4.6 Aplikacja pozwalająca na tworzenie plików karaoke z formatów MP3, MIDI, KAR i WAV oraz odtwarzanie ich zarówno na komputerze jak i profesjonalnym sprzęcie karaoke. DEL MP3 Karaoke...
Multimedia i grafika
Karaoke CD+G Creator 2.1.9
Free download Karaoke CD+G Creator 2.1.9 | Pobierz za darmo Karaoke CD+G Creator 2.1.9 Potężna aplikacja stworzona z myślą o entuzjastach karaoke pozwalająca na tworzenie własnych płyt CD+G obsługiwanych przez większość popularnych urządzeń karaoke. Ponadto pozwala zamienić nasz...
Multimedia i grafika
Easy Karaoke Player 3.32
Free download Easy Karaoke Player 3.32 | Pobierz za darmo Easy Karaoke Player 3.32 Easy Karaoke Player odtwarza i nagrywa utwory karaoke. Program odtwarza wiele formatów plików audio takich jak MP3, MIDI, KAR, WAV, WMA, AC3, OGG, MPA, MP2, AU, AIF, SND oraz video takich jak VCD,...
Multimedia i grafika
KaRaOkE!!
Elo All ej macie moze piosnki (takie starsze dla taty) dla programu KARAFUN ? ja kmacie duzo to dajcie ale moze byc i malo xD wrzucac na speedyshare.com
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz