Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Muzyka, mp3 > Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap

Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap - Opisy, recenzje, całe albumy na temat muzyki Hip-Hop i rap. Rapidshare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 549
Narzędzia wątku

[HF] Q-Tip - Open (1999)

ValdaS is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

01. Johnny Died
02. Black Boy
03. Official
04. N/A (featuring Common)
05. Say Something For Me
06. Interlude
07. I’m Not Gone Have It
08. Unknown
09. Unidentified
10. Feelings
11. Where Did You Go
12. That’s Sexy” (featuring André 3000)
13. Late Mornin
14. Compute
15. I Believe (featuring D’Angelo)
16. Lisa (Extended Instrumental)
17. Instrumental
18. Lisa (Original)

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] open GL
Siemka mam pewien problem a mianowicie jak chce zmienić grafikę z d3d na open gl to wyskakuje mi takie coś : "The specified video mode is not supported . The game will now run ist software mode ." Moja karta graficzna to :Radeon X1950 Series Jeśli mam jakieś sterowniki pobrać jak możecie...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Open GL-prosze o podanie w linku sterownikow bym mogl dac open gl
Jak w temacie prosze o podanie mi linku ze sterownikami do mojej karty graficznej radeon 7000,bardzo prosze o pomoc :))Zeby wrescie ta gra byla w open gl bo nie da sie grac na software nie wiem co za mozg to wymyslil pozdrawiam
Problemy z CS 1.6
Despite All That (1999)
Despite All That (1999) http://pixhost.info/avaxhome/7c/ef/0017ef7c_medium.jpeg http://pixhost.info/avaxhome/83/ef/0017ef83_medium.jpeg Despite All That (1999) DVDRip | Lang: Japanese | Subs: English (hard) | AVI | 688 x 368 | XviD @ 1218 Kbps | mp3 @ 128 Kbps | 01:01:49 | 612 Mb Genre:...
Filmy fantasy i science-fiction
Open GL
Kurde mam problem z cs 1.6. Więc tak, wlaczam cs i zmieniam z np. software na open gl i wylacza mi gre. mam wszystkie stery i drivery :) :devil: pomóżcie
Problemy z CS 1.6
Open GL
Mam open GL ale mi w CS'ie nie działa :( więc muszę grać na D3D a przy tym gdy np. ktoś pisze na GG i minimalizuje grę, gdy próbuje zmaksymalizować widzę tylko czarny obraz i muszę na "Ślepo" wyłączać CS'a ( albo Alt+F4 :P )
Problemy z CS 1.6
open gL
witam was zrobiłem formata, wchodzę do cs'a i nie mogę przestawić na opengl,ani 32bit itp. potrzebuje openlgl pod geforce2 mx/mx 400 ps: pobierałem sterowniki: 71.84_win2kxp_international 177.41_geforce_winxp_32bit_international_whql i nie działało, tzn zaisntalowałem,res kompa i mój ekran...
Problemy z CS 1.6
Open Gl
Witam Wgrałem od nowa windowsa później sterowniki do karty i w końcu CS Włączam rozdzielczość okropna zmieniam,ale nie mogę zmienić na open GL(jak coś instalowałem stery 5 razy)Mam Ati Radeon 9800SE Proszę o jak najszybszą pomoc.:russian_roulette:Już sobie nie radze.:hunter:
Problemy z CS 1.6
Open GL
Elo. Wczoraj miałem formata kompa wszysko było ok zainstalowałem sobie steam dział itd. tylko teraz jak chce włączyć cs to w opcjach moge ustawić 32 bit oraz rozdzielczość lecz nie moge ustawić OpenGL tylko włącza mi sie Softare czy jakoś tak:( pozatym ghdy wchodze na serw mam broń w lewej ręce, i...
Instalacja gry i podstawy
Open Gl
Witam prosze o pomoc Zrobiłem formata zainstalowałem wszystkie sterowniki i jak odpalam csa The specified video mode is not supported. The game will now run in softare mode. wyskakuje mi takie cos a przed formatem moglem grac na opengl ProSze pomozcie dam +++++++++++++++++++++++++++++++
Problemy z CS 1.6
Open gl
zainstalowalem csa wlaczylem , wlazlem w opcje , chce ustawic open gl i co? dupa wyskakuje jakis blad :| prosze o pomoc
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz