Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Muzyka, mp3 > Muzyka, mp3 pop

Muzyka, mp3 pop - Opisy, recenzje, całe albumy na temat muzyki pop. Rapidshare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , , , , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2001
Narzędzia wątku

[RS] Daniel Powter - Under the Radar (2oo8)

Narjess is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

1. Best Of Me 3:59
2. Not Coming Back 4:01
3. Whole World Around 4:26
4. Next Plane Home 3:10
5. Am I Still The One? 4:16
6. Negative Fashion 3:26
7. Don't Give Up On Me 3:31
8. Fly Away 3:35
9. Beauty Queen 3:37
10. My So Called Life 3:43
11. Love You Lately 3:02
12. Bay Day (Live In France) 4:16

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Pass
Kod:
sweet

http://i43.tinypic.com/33mxwdi.jpg

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[langtitle=en]Daniel Powter - Best Of Me[/langtitle]
http://i1012.photobucket.com/albums/af244/sisi11/00-daniel_powter-best_of_me-2010-front-caheso.jpg Artist: Daniel Powter Title: Best Of Me Year: 2010 Genre: Pop Bitrate: 200 Kbps Avg Tracks: 14 Size: 76.8 MB Time: 53:46 Min
Muzyka, mp3 pop
Daniel Powter - Best Of Me (2010) FLAC
http://i14.fastpic.ru/big/2010/1225/64/eaeb43ea67b1085879e3044d655df564.jpg Artist: Daniel Powter Title: Best Of Me Date of Realise: 2010 Genre: Pop Total Tracks: 14 Format: FLAC Quality: lossless Total Time: 53:46 min
Muzyka, mp3 pop
[langtitle=vi]Daniel Powter - Best Of Me (2010)[/langtitle]
http://img827.imageshack.us/img827/8053/1292497247danielpowterb.jpg Daniel Powter - Best Of Me (2010) Release: December 28, 2010 | Tracks: 14 | MP3 VBR kbps | 77 MB Genre: Pop | Label: Warner Japan / Zoom Track Listing: 01. Lose To Win 02. Fall In Love (The Day We Never 03. Come Home
Muzyka, mp3 pop
radar
elo Jak zmienic pozycje radaru i na jakim jest automatycznie ustawiony chodzi mi oto aby w configu usatwic te liczy np. 150 250 150 chce aby byl do gory na lewo a mam na dole ;/ i niewiem jak zmienc prosz eo szybka odpowiedz;p
OffTopic - Counter Strike
Radar! ;(
Witam, przechodzę do sedna sprawy. Otóż po śmierci wyświetla mi się na środek ekranu ogromny radar. Zademonstruje to na screenie poniżej: de_inferno0000.jpg (1.0 MB) Co mam zrobić, aby znikł? Proszę o pomoc, ponieważ to strasznie mi przeszkadza ;/
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Radar z Source w 1.6
Da się mieć w Cs 1.6 radar taki jak w Source?
OffTopic - Counter Strike
[Non Steam] Patch na radar!
Siema, moglibyście podać mi nazwę patcha na radar? Wszystko mam tylko nie radar :D podaj ktoś nazwę i ew. link. DAM GIBONA!
Instalacja gry i podstawy
[Non Steam] Radar znikł
Witam Radar, ten który zawsze mamy w prawym górnym rogu zniknął. Stało się to tak, że szperałem w ustawieniach i wszedłem w jakieś dodatkowe okienko, a tam była opcja radar i 2 możliwości. Wybrałem tą drugą, a dzisiaj załączam cs-a i nie ma radaru. Wie ktoś gdzie mogłem wejść w ustawieniach żeby...
Problemy z CS 1.6
Radar
Witam, Ściągnąłem sobie dzisiaj config z internetu i tu występuje problem, otóż radar jest po lewej stronie nie po prawej. I tu moje pytanie jaka jest komenda która zamienia z lewej na prawą radar.
Problemy z CS 1.6
Radar/pytanko.
WITAM. Mam takie pytanko... czy daloby rade miec taki radar w cs 1.6 FPSBANANA > GUIs > CS:S > New Radar > de_dust2_radar (BluePrints) > Images ? Bo znalazlem taki ale do CS:Source a bardzo chcialbym taki miec w 1.6. Licze na to ze pomozecie. Aha i taki gdzie pod radarem pisze gdzie jestem w...
Dodatki do Steam'a

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz