Popularne odwołania do tej strony: w spodniach czy w sukience karaoke, ania dąbrowska peb, ania dąbrowska w spodniach czy w sukience peb, ania dąbrowska w spodniach czy w sukience rapidshare, ania dąbrowska-you tube, ania dąbrowska dyskografia torrent, 7 zasad skutecznego działania download, ania dąbrowska dyskografia torentz
1. Turu tu tu...
2. Smutek mam we krwi
3. W spodniach, czy w sukience
4. Nigdy więcej nie tańcz ze mną
5. Znowu przyszło lato
6. Póki mi starczy sił
7. Bardzo lubię opowiadania o miłości
8. Jesteś jak sen o spadaniu
9. Ciągle mylę cię z nim
10. Zmieniaj mnie, gdy zechcesz
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Mam win xp sp2. Miałem formata. Wcześniej po wciśnieciu ctrl+alt+del pojawiał się menadżer zadań. Po formacie po tym skrócie klawiszowym pojawia się okienko z 6 opcjami do wyboru (jedna z tych opcji to jest menadżer zadań), ale wolałbym aby się automatycznie po tym skrócie otwierał
http://www.otofotki.pl/img9/obrazki/sx2674_aw.jpg
Ania Wyszkoni - Pan i Pani (2009)
MP3 | cbr 320 kbps | 92 MB
01. Graj Chłopaku Graj
02. Czy Ten Pan I Pani
03. Po To Jesteś Tu
04. Przyjdzie Wiosna Znowu
05. Z Cisza Pośród Czterech Scian
06. O Tylu Rzeczach
http://www.mzg.pl/images/plyty/alternative/2008/p655.jpg
01. Po prostu
02. Już można
03. Na pustyni
04. Jak daleko
05. Cokolwiek się stanie
06. Niecały czas
07. Codziennie
08. Na mojej drodze
Darmowe gry online - Ania Z Zielonego Wzgórza Zagraj za darmo w grę Ania Z Zielonego Wzgórza
Krótki opis: Dziewczyna ma na imię Ania. Trzeba ją ubrać na wyjście do miasteczka. Od tego jak ją ubierzecie zalerzeć będzie czy pójdzie z chłopakiem, czy z przyjacióką.
...
Free download Działania Macierzowe 1.1.0 | Pobierz za darmo Działania Macierzowe 1.1.0
Darmowy program, służy do wykonywania operacji na macierzach. Cechy: obliczanie wyznacznika, odwracanie, transponowanie, mnożenie macierzy. Bardzo Polecamy!
Pobierz program Działania Macierzowe...
Mam problem ze zmianą częstotliwości odświeżania myszki(max. jaką podaje producent to 1000 hz). Po zmierzeniu programem wynosi ona 125hz, wiem że jest to spowodowane ustawieniem portów usb, ale nie mogę zmienić jakoś tych ustawień. Przeszukałem już całe google i nic próbowałem te wszystkie...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u