1. We cry
2. Before the worst
3. Talk you down
4. The man who can't be moved
5. Breakeven
6. Rusty halo
7. The end is where I begin
8. Fall for anything
9. If you see kay
10. I'm yours
11. Anybody there
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pass
Kod:
sweet
Ostatnio edytowane przez Narjess ; 18-06-2009 o 14:16.
The Script - The Script
http://lulzimg.com/i9/e1ffb6ea.jpg
http://i336.photobucket.com/albums/n321/EvangelineWBB/Type2Information.png
Genre: Pop Rock
Release Date: 8 August 2008
Bitrate: 213-253kbps
File Type: .MP3
Witam! Posiadam sourdemod'a oraz EventScript'a ale ten program nie działa. Jest w klejony w folderze cstrike\addons\eventscripts ale nie działa. Sourcemod chodzi bez problemu. I poza tym czy te 2 programy mogą wspólparcować??
Witam. mam probelem ze scryptami w counter strike source. otoz mam kilka na bhopy i inne lecz nie wiem do ktorego configa je wkleic ;) . gdy wklejam do config.cfg to w css nie dziala. gdy wklejam do userconfig.cfg rowniez nie dziala. dokladnie to chodzi mi o to by jak skacze to wystarczy ze trzymam...
Witam mam taki problem checm sobie zrobić kilka bajerów na server CS2D a dokładniej :
-Muzyczke jak się wchodzi na server
-jak zaczynasz runde to muwi Prepege to fight
-pod koniec rundy jakomś muzyczke
-zegarek po wpisaniu timeleft i thetime
widzałem że na jestdnym z serverów zombie na...
Witam słyszałem o takim modzie do rcona, który działa jak AmxX math deluxe. Przeżuca graczy zlicza rundy itp. Jak ktoś wie gdzie takowy mod się znajduje proszę zamieścić link dam gibona :)
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Czy jest w tym ScriptPacku
norecoil
i cos co moze byc nielegalne?
co moze spowodowac ban na steam?
"Hax"
jesli tak to prosze o odpowiedz
zainstalowalem power scripta (program do rozjasniania ekrenu.przynajmniej tak pisalo :P) i nie wiem co trzeba zrobic by rozjasnic ekran. prosze pomozcie :cry:
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u