Muzyka, mp3 - Soundtrack - Opisy, recenzje, całe albumy na temat ścieżek dźwiękowych z filmów - soundtrack. Rapidshare, download, pobierz (tylko legalne pliki).
1. "Lollipop" (Ben Kweller)
2. "My Boyfriend's Back" (The Raveonettes)
3. "Earth Angel" (Death Cab for Cutie)
4. "Shakin' All Over" (Rose Hill Drive)
5. "Strangers in the Night" (Cake)
6. "There Goes My Baby" (The Walkmen)
7. "Everyday" (Rogue Wave)
8. "All I Have to Do Is Dream" (The Dandy Warhols)
9. "Mr. Sandman" (Oranger)
10. "If I Only Had a Brain" (The Flaming Lips)
11. "Tears on My Pillow" (Clem Snide)
12. "Lonesome Town" (Milton Mapes)
13. "The Living Dead" (Phantom Planet)
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Zombie Plague Mod - Zombie Mod infection
Opis moda:
Jest to znany wielu osobom zombie mod "infection" - na początku rundy jeden gracz staje się zombie i ma za zadanie zarazić resztę graczy. Zarażony gracz staje się zombie takim jak poprzedni - ma za zadanie zarazić resztę ludzi. Zombie nie mają...
Siema,Tak jak w temacie szukam takiego serwera chodzi o to że grałem na Rosyjskim serverze i bardzo mi się ten serwer spodobał ale dzień później został wyłączony:( I jak ma taki server to niech mi poda IP ... Tylko żeby Non Steam z góry dzięki za pomoc ... Kto mi poda Ip będzie miał :faja:
Witam!
Dziś przedstawię Wam alternatywę zombie plague. Oto biohazard (zombie mod)
http://www.damian550.yoyo.pl/logo_biohazard.jpg
http://www.damian550.yoyo.pl/opis.png
Podstawowe różnice:
Zombie wybierany jest na początku rundy
Zombie ma mniej życia, ale za to jak dostanie, to życie się...
Witam i przepraszam ze tu wam zawracam glowe takimi sprwami ale mam do was wielka prosbe , szukam servera cs 1.6 Nonsteam zombie mod gdzie zombie atakuje w dzien , wiecie o co chodzi ze panuje dzien . Jesli ktos ma taki server to bardzo bym prosil by podal mi Ip bede bardzo wdzieczny z gory...
myslalem troche nad tym i doszedlem do wniosku ze jednak udostepnie plugin, ktory posiadam jedynie ja, bo sam edytowalem cos o czym wspomne dalej
jakis czas temu zrobilem temat, dalem tam pluga, ale i tak byl w porownaniu do tego do dupy...
juz pare miesiecy edytuje go na wlasna reke...
Mod został zrobiony na podstawie pluginu Apophisa (czy jakoś tak).Plugin daje takie same możliwości jak plug Mystic Deatcha i wg mnie jest o niebo lepszy jak on działa:
Po 10 sec zostaje wybierany 1 zombie który ma odnawialne życie.Ludzie zostają automatycznie przerzucani do CT a zombie jest w...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u