Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Muzyka, mp3

Muzyka, mp3 - Rozmowy na temat muzyki. Albumy, utwory, opisy, recenzje, wersje do pobrania. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 143
Narzędzia wątku

Zarabianie pieniędzy za oglądanie reklam

kapik313. is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam gorąco polecam program 20dollars2surf wystrczy kliknąć w ponizszy link wpisac emial
zainstalowac baner i gotowe. Masz wlaczany baner nie musisz na nic kilkac a punkty same sie
naliczaja, punkty sa przeliczane na prawdziwe pieniądze ! Na prawde sie oplaca wyplacaja na 100%, oczywiscie mozesz
klikac na dodatkowe punkty, SPRAWDZ

Zarabiaj przez internet z 20$2Surf

Jeśli nie wierzysz sprawdź potwierdzenia wypłat i przelewów. :)
Potwierdzenia wypłat !!! - Page 2 - Zarabiaj

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
oglądanie filmów 3D
Witam! Przeczytałam gdzieś kiedyś, że do oglądania filmów 3D nie jest wcale potrzebny telewizor 3D. Pisali że przy dobrym sprzęcie wystarczy tylko odtwarzacz np. blu-ray i okulary i jeśli ma się dobry telewizor to można to jakoś tak zakombinować, że będzie działać :) i teraz 1 pytanie: Czy to...
Zapytaj
DANIE ADMINA DZIWNY PROBLEM
Witam Mam serwer na oparty o SM,wszyskim admina dałem na steam_id lub IP,działają normalnie,chciałbym dodać admina jeszcze 1 znajomemu ale ma NS-a i co włączy gre ma inne STEAM_ID,ma neo wiec admin na IP odpada.Chcę więc mu dać admina na NICK i HASŁO.Duzo juz na ten temat czytalem ale nadal...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Oglądanie dema w CS, pytanie/problem.
Witam. Chcę ocenić demo czitera na demku. No i otwieram CS'a, otwieram konsolę i wpisuję vievdemo nazwa_dema, ok pokazało się to http://www.cs16.pl/grafiki-artykuly/player.gif i teraz, aby to widzieć muszę podczas oglądania dema klikać ESC i głupio, bo wtedy nie da rady oceniać dema. Pomoże ktoś?...
Problemy z CS 1.6
Runda nożowa na żądanie
Witam Chciałbym was poprosić o napisanie łatwego pluginu który po wpisanie przez admina /rn w następnej rundzie rozpocznie się Runda Nożowa, w tym czasie na dole w say na kolorowo wyskakuje 4 krotnie wiadomość Za pomoc postawię gibona.
Pisanie pluginów AMXX
Zarabianie dużych pieniedzy poprzed gry w puzzle
Witam. Przedstawie Wam sposób jak wygrać duże pieniądze w 5 min. Ja już wygrałem 140zł. W piątek doszły mi pieniądze tak więc stwierdzam że to nie jest żadne FAKE! Gra polega na graniu w puzzle z innymi użytkownikmi ;-) Kto wygra zgarnia pieniądze. Aby je wypłacić należy się zarejestrować :]...
Archiwum forum
Pozwala adminowi na oglądanie wszystkich graczy
Witam, Szukam pluginu który pozwala adminowi po zginięciu oglądać wszystkich graczy bez przechodzenia na specta. Obecnie mogę oglądać graczy tylko ze swojego teamu, a wszystkich gdy przejdę na specta.
Szukam pluginu AMX/AMXX
HSTV nie wypłaciło pieniędzy za PGA!
http://www.esports.pl/static/main_page/news/32132/HSTV-nie-wyplacilo-pieniedzy-za-PGA.jpg Przy okazji dyskusji na temat powtórek z finałów zeszłorocznego HSTV GameShow, drugi wtedy KogeT podał do wiadomości, że wciąż nie otrzymał nagród od organizatorów! Jego wersję potwierdził Dreiven –...
Informacje ze świata gamingu
Zarządanie serwerem poprzez WWW
Witam, zna ktoś skrypt php po którego zainstalowaniu logujemy się (może być wielu userów) i każdemu userowi przydzielony jest serwer, który może restartować, uruchamiać i wyłączać. Zna ktoś taki skrypt? Albo ktoś umiałby taki zrobić? Chodzi tutaj o panel internetowy przez który można zarządzać...
Problemy z HLDS
HLTV_-oglądanie
yooo Mam taki problem i nie wiem czy to jest u każdego np. oglądam mecz MyM- eSTRO I np. oglądam NEO jak gra i jak on strzela to wogóle nie ma ognia z lufy, albo jak strzela w sciane to kule nie lecą w to miejsce gdzie celuje tylko gdzieś indziej, interp mam ustawiony dobrze :] To jest u...
Problemy z CS 1.6
Ostrzeżenie dla like.no.other: "- Jakichkolwiek tematów związanych z pozyskiwaniem pieniędzy (typu sprzedawanie adminów, zarabianie w internecie)." prośba o wysyłanie sms i pozyskywanie kodu
Post: drobna prośba :) Użytkownik: like.no.other Typ Otrzeżenia: "- Jakichkolwiek tematów związanych z pozyskiwaniem pieniędzy (typu sprzedawanie adminów, zarabianie w internecie)." prośba o wysyłanie sms i pozyskywanie kodu Otrzymane Punkty Karne: 2 Notka Administracyjna: Wiadomość do...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz