Witam.Borykam się z takim problemem, otóż nie wiem jaką podkładkę wybrac do myszki Razer death adder respawn czy Razer goliathus fragged omega speed albo Razer goliathus standard control. Co polecacie ?
|
|
Witam.Borykam się z takim problemem, otóż nie wiem jaką podkładkę wybrac do myszki Razer death adder respawn czy Razer goliathus fragged omega speed albo Razer goliathus standard control. Co polecacie ?
Ostatnio edytowane przez DamYan ; 21-07-2010 o 17:09
Razer goliathus fragged omega speed, CONTROLE SĄ DO DU**
Omega może okazać się za mała, kup Standard. A nawierzchnia zdecydowanie Speed :)
A może pozostać przy steelseries QcK mini ktorą obecnie posiadam ?
Lecą gibonki za samo zainteresowanie się tematem . : )
Jestem teraz za kupnem fragged, lecz nie wiem czy mi wystarczy co do wielkosci.
Ostatnio edytowane przez DamYan ; 22-07-2010 o 08:04
QcK jest gorsza od Goliathusa. Goliathus ma lepszy poślizg i jest grubszy.

Fragged niczym się nie różni od zwykłego Goliathusa, tylko inne malowanie :)
Na innym forum czytałem, że Goliathus Control lepszy, bo na Speed większa powierzchnia ślizgaczy ma kontakt z podkładką i powoduje to większe tarcie. Nie wiem ile w tym prawdy bo mam dostęp tylko do Control i moim zdaniem poślizg nie jest najlepszy, a ręka trze za bardzo. Najlepiej przejść się do sklepu i obejrzeć obydwa przed zakupem.
Razer goliathus speed :)
Mam do wyboru te dwie oferty i nie wiem którą wybrać .
/// RAZER DEATHADDER RESPAWN + GOLIATHUS FRAGGED (1161430867) - Aukcje internetowe Allegro
lub
/// RAZER DEATHADDER RESPAWN + GOLIATHUS STANDARD (1168928216) - Aukcje internetowe Allegro
którą byście wybrali ?
ehh... Nie pytam sie czy sa dobre, ale ktora byscie wybrali.. ;/
Nie zrozumiałeś:
Jedno i drugie i dobre i mnie byłoby wszystko jedno którą biorę.
Ja bym wybrał tą 1, jest ładniejsza :D
Hmm, mówisz żeby brać większa..Szczerze mówiąc, ten design fraggeda mnie rajcuje.
Nie wiem co zrobic :D
Ja bym wział tą pierwszą ;] Wygląd jest 'awesome', a do wielkości z czasem sie przyzwyczaisz :]
Obecie posiadam qck mini i jakos daje rade :D
Weź większą, wygląd nie ma znaczenia, bo powierzchnię mają tą samą.
Wielkość Ci da większe możliwości operowania myszką, większą wygodę i większą perfekcję gry.
Nie bierz tego Razera DA.
A z podkładek, to ta większa.
| « Myszka dla gracza. Coś za 150zł. | myszka + pad » |