Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Dyskusje o sprzęcie (hardware) > Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki

Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki - Dyskusje na temat myszek. różnego rodzaju urządzeń wskazujących a także podkładek pod myszkę.

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: ps2 klawiatura nie działa, przejściówka klawiatura na usb, klawaiatura się tnie, przejsciowka klawiatura zacina, ps2 adapter tnie się, klawiatura pisze we i sd razem, który klawisz w pes 2010 to print, przejciowka klawiatury na usb, myszka z ps 2 nba usb, klawiatura przejściowka, mysz na usb z przejsciówka ps 2, przejsciowka pod klawiature do laptopa
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1171
Narzędzia wątku

Klawiatura i przejsciowka PS/2->USB

kriss9600gt is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
Mam klawiature z wejsciem PS/2 a to wejscie przy kompie mam uszkodzone wiec kupilem sobie przejsciowke z tego PS/2 na USB. Podlaczam wszystko (pod USB) klawiatura tylko raz miga (Scroll, Caps, Numlock) i nic wiecej. Klawisze nie dzialaja zupelnie nic. Jaka moze byc tego przyczyna?

Klawiatura: Traceer Ultratouch
Przejsciowka: Belkin PS/2 USB

Odp: Klawiatura i przejsciowka PS/2->USB

KruQ is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Spróbuj parę razy jeszcze raz podpiąć bo to pewnie będzie coś ze złączem, też miałem tak nieraz i wystarczyło dopiąć kabelek ps/2 od klawiatury.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Klawiatura ??
Ktora byla by najlepsza ??? -A4Tech XGame X7-G800MU -LOGITECH WAVE -LOGITECH k300 -OMEGA CASSIOPEIA ---------- Post dodany 05-01-2011 o godzinie 16:10 ---------- to jak pomoze ktos ???
Klawiatury, joysticki, pady, kierownice
Klawiatura do 140 zł
Witam wczoraj wylałem sok na mojego logiecha i padł. Postanowilem że kupie cos lepszego tak do 140 z przesyłką MYslałem nad Logitech wave Razer Arctosa czy jakos tak :D
klawiatura
jaka fajna podświetlana klawiatura do 150 zl
[Non Steam] Klawiatura
Nie działa mi klawiatura to znaczy , nie działa mi w cs'ie.... żaden przycisk - z tego co się orientuje padły mi ustawienia ... Chciałbym abyście podali standardowe ustawienia , bo ja nie mam pojecia jak to ustawić...
Problemy z CS 1.6
Co to za klawiatura?
Co to za klawiatura na obrazku? http://iv.pl/images/26552081426218641069.jpg ---------- Post dodany 21-04-2010 o godzinie 16:55 ---------- wie ktoś?
Pytania z odpowiedzią
klawiatura
na jakiej klawiaturze graja najlepsi gracze?widzialem ja na zdjeciach ale nigdzie nie moge jej znalezc
OffTopic - Counter Strike
Mysz i klawiatura do CS
Witam, Chcialem zakupic nowa klawiature i mysz co polecacie ;) Hardware For Gamers - Everglide, fUnc, steelpad, icemat, skatez, raindrop, allsop, Logitech, Plantronic, Razer - Sprzęt dla Graczy Ta mi sie podoba
Archiwum forum Hardware
klawiatura
podczas gry w cs po pewnym czasie blokuje mi się klawiaura, nie mogę nic napisać a postać cały czas idzie do przodu albo w bok ;/ aby znowu klawiatura działała muszę się wylogować z konta i powrotem zalogować
Problemy z CS 1.6
Klawiatura
Czy moglibyście mi polecić jakąś dobra fajną klawiaturkę, ale od raz mówię że mam mało miejsca i zależy mi żeby był możliwie jak najmniejszy rozmiar, np. bez klawiszy num lock bądź jakaś bardzo dobrze upakowana(mała) np. http://www.apollo.pl/pictures/towary/twid_34870.jpg Aha a co...
Problemy z CS 1.6
Klawiatura
Zamierzam sobie kupic klawiature i mam problem bo nie wiem co wybrac. Jaka mi proponujecie zeby byla wygodna i sprawowala sie przy grze w cs'a. Oczywiscie zeby jej cena nie byla jakas kosmiczna. tak max do 60 zeta. ( nie liczac kosztow przesylki ) dodam ze z allegro bede kupowal bo taniej :P
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz