Siemano. Planuje kupić jedną z tych myszek oczywiście nową ;) i mam pytanie która lepsza i która bardziej się opłaca bo cena prawie ta sama a myszki obie mi się podobają i nie umiem się zdecydować która będzie lepszym wyborem.
|
|
Siemano. Planuje kupić jedną z tych myszek oczywiście nową ;) i mam pytanie która lepsza i która bardziej się opłaca bo cena prawie ta sama a myszki obie mi się podobają i nie umiem się zdecydować która będzie lepszym wyborem.
Za tą cene kupisz lepsze myszki, chyba że bardzo zależy Ci na samym wyglądzie, bo razer w tym akurat jest dobry. Istnieje wiele opinii o DA Respawn, i lepiej kupić wersję podstawową. Niestety trudno znaleźć nową, na allegro są raczej same używane. O lachesis nie słyszałem wiele. Jeśli dopuszczasz myśl o innych myszkach niż w temacie, możesz wybrać IE 3.0, Logitech mx518 lub Logitech G500. Dodaj jeszcze na jakim sensie grasz i czy masz podkładkę, jeśli tak jaką.
Chodzi głównie o te 2 myszki. Podkładka będzie od razera sphex.
Jednak wybrałbym Lachesis lub Razer DA classic nie respawn.
Lachesis jest nieudaną myszką, nie bierz jej pod uwagę. Jeżeli już musisz to raczej Deathadder.. ale ja bym nie brał żadnej.
| « IE 1.1 jaka podkladka? | NOwa mysz z podkladka za 200 zł » |