a tu to juz musisz sam wybrac.Optyk to moze byc szmacianka.Mozesz wziasc jakas wersje kucyka albo qpada ct
|
|
a tu to juz musisz sam wybrac.Optyk to moze byc szmacianka.Mozesz wziasc jakas wersje kucyka albo qpada ct
Glymbol ale w przeciwieństwie do niego miałem SPOOOOORO myszek tych gamingowych jak i zwykłych i z całą pewnością mogę powiedzieć , że IE 3.0 wygrywa.
A i CG takie żałosne teksty które mają mnie ,,obrazić" jak nie rozumny , mów sobie do lustra jak masz taką ochotę a nie do mnie.
dla CIEBIE wygrywa.A to ze dla ciebie wygrywa IE 3.0 nie znaczy ze dla wszytkich tak jest
kazdy ma swoja opinie i tyle dziekuje dobranoc
Steelseries ikari lub xai lub kiznu (jak lubisz male i leciutkie to polecam)
a IE 3.0 to stare gówno tak tak dobrze mówię a neo poprostu jest przyzwyczajony do starego sprzęty i tyle na temat.
Za przeproszeniem "pierdolicie bez sensu".
Te testy możecie sobie w dupę wsadzić, bo większość jest sponsorowana, albo pisana przez idiotów.
Sensor 3G i IntelliEye są porównywalne i oba świetne więc nie wychylać się z opiniami, że jeden zdecydowanie lepszy.
Ogólnie Razerów nie opłaca się kupować, bo są awaryjne. Wiem, że zaraz kilka osób wyskoczy, że ma Razera x czasu i działa świetnie,
ale to jest na prawdę awaryjna mysz. Wam może działać 3 lata, a komuś pół roku nie posłuży.
SteelSeries? Wygodne, ładnie wyglądające, ale mierne sensory.
A do Twojego SteelSeries muszą być rękawiczki http://ii.alatest.com/product/600x40...t-Handed-0.jpga IE 3.0 to stare gówno tak tak dobrze mówię a neo poprostu jest przyzwyczajony do starego sprzęty i tyle na temat.
Gówno to Ty polecasz.
Z małych myszek mogę polecić:
NOWA Mysz optyczna Microsoft Optical 1.1 WYPRZEDAZ (1761554736) - Aukcje internetowe Allegro
Microsoft Intellimouse Optical 1.1 + Aqua2 + smycz (1757250452) - Aukcje internetowe Allegro
I Logitech MX518, którą troszeczkę opiszę, bo nikt o niej nie pisał
LOGITECH MX518 Wyjątkowa Myszka Dla Graczy wys24h (1746632938) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że to myszka "pod Ciebie", a więc jest mała, ma świetny sensor(porównywalny z 3G Razera i IntelliEye Microsoftu), mało awaryjna i mało kto mówi, że ma ona wady. Niektórym nie pasuje kształt tej myszki, ale to wiadomo - każdy ma indywidualne upodobania.
Co do Razera dodam, że podobna do IE 3.0 z wielkości więc tym bardziej nie ma co pchać się w tą mysz.
twoje "na prawde" wszystko wyjasnia ;] Poczytaj specyfikacje sensora 3g a pozniej Intellieye i sie wypowiadaj.3g to najlepszy optyk i nikt gadaniem tego nie zmieni.
Dobrze, wiesz lepiej i ja nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, ja swoje powiedziałem - 2 sensory są porównywalne, a Ty argumentuj to kilkoma cyferkami.
Każdy ci powie IE 3.0 lub MX518 i to są myszki godne polecenia + roccat sense i latasz ;p
| « Myszka 150zl | Steelseries Sensei » |