Automatyczne tłumaczenie Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish wspiera Google

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Nauka

Nauka - Programy do nauki. Translatory, programy językowe, naukowe.

Tagi: , , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 21106
Narzędzia wątku

przetłumaczenia z j angielskiego na j polski

Niezarejestrowany
Gość

zespół muzyczny

Odp: przetłumaczenia z j angielskiego na j polski

mosh is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

translate.pl
translte.google.com

powered by Yerba Mate

Odp: przetłumaczenia z j angielskiego na j polski

kith7 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

albo
tłumacz angielskiego
komputerowe tłumaczenia zawierają sporo błędów. Polecam jak tekst ma być tylko do własnego urzytku.

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
tłumaczenia piosenek z polskiego na angielski
Zamilcz, zamilcz już nie chce słyszeć Ciebie nigdy więcej, krwawi moje serce. Znikaj, znikaj już nie chce widzieć Ciebie nigdy więcej, znikaj...
Nauka
program do tłumaczenia angielskiego
szukam program do tłumaczenia angielskiego
Nauka
Kurs języka angielskiego cz 1
http://i36.tinypic.com/287zsq8.jpg Angielski od początku kurs telewizji BBC Jak się nazywasz? Jak się pan/pani nazywa? Czysta wymowa brytyjska...
Nauka
Przetłumaczenie ENG -> POL
WITAM. MAM TEN PLUGIN DO BOMBY : CheapWireCut . Prosilbym o pomoc w spolszczeniu tego pliku : bede wdzieczny. en="Pull wire option:" ...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przetłumaczenie hud
Witam! Chciałbym by ktoś mi napisał streszczenie wiadomości HUD. Najbardziej mi zależy od kąd się liczy te pozycje.
Problemy i konfiguracja AMXX
Lekcja Angielskiego
No panowie, chcę wam przedstawić lekcję angielskiego w naszym gimnazjum z moim udziałem... (ten po lewo) YouTube - Lekcja angielskiego
filmiki, kabarety, mp3
darmowy translator z języka angielskiego na polski
Edytuj listę zaufanych nadawców...
Nauka
Przetłumacze Angielsko - Polski
Przetłumaczę z angielskiego na polski lub z polskiego na angielski trochę znam angielski więc za gibona mogę przetłumaczyć np : ANGIELSKI : ...
OffTopic - Counter Strike
Proszę o przetłumaczenie
Proszę kogoś o przetłumaczenie tego tekstu na język angielski: Szanowni Państwo. Zwracam się ze skargą na najnowszy protokół 48. Otóż...
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2010 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz