wirus? reinstal? inny crack
|
|
wirus? reinstal? inny crack
Thx Za Cracka :D Mi wszystko Działa xDD
moj problem polega na tym ze przy probie odpalenia gry wyskakuje mi bład o tresci :uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono d3dx9_41.dll.
kto wie o co kaman?
wpisz na google nazwe pliku i tam bedzie do sciagniecia wkleisz go do folderu z gra i wszystko bedzie smigac !
Witam
Mam Problem Z NFS Shift -Zawiesza mi sie w roznych momentach gry. Kupilem Wczoraj grafike Gf9800GT sterowniki probowalem z plyty oraz z internetu . Crackow testowalem chyba z 5 :D w zgodnosci z systemem 98/2000 mi nie dziala . nie wiem co zrobic czy ktos moze mi cos podpowiedziec.
Komputer Mam w Miare Dobry i Wydaje Mi sie ze to nie jest wina komputera. ;]
A mnie nawet z tym nowym crackiem nie działa tylko się wyświetla na XP że aplikacja przestała działać, a na Vista że program zostanie zamknięty. Wymagania spełnione. Powinno chodzić a nie chce. Pomóżcie.
Hej mam taką prośbę zainstalowałem need for speed shift skopiowałem cracka zainstalowalem najnowszego direxa i sterowniki od grafiki , zrobiłem nawet zgodność z Windowsem 98 i to nie pomogło a mianowicie mam problem z odpaleniem gry gdy klikam na ikonkę pojawia się czarny ekran i wyskakuje błąd z aplikacją shift.exe jak mam to naprawić proszę o pomoc .
CRACK DO NFS + DODATKI
KOD:
Witam,
mam problem, ponieważ gdy chcę zalogować się do EA Nation wyświetla się komunikat "Nieprawidłowy klucz CD". Co z tym zrobić?
chłopaki powiecie mi jak skopowac tego cracka do tej istalki
Mam problem ... ściągnąłem nfs shift Reloaded i mi się nie uruchamia ... a mianowicie pakuje mi czarny ekran i nic... gra sie nie włącza ... pomóż ktoś z góry dzięki
Need for Speed Shift - Crack
- 8,8 MB
- Bez hasła
Sam na nim gram 100% prawidłowego działania.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
wiesz dlaczego tak się dzieje bo twój PC jest zasłaby na ta grę i procek lub karta grafa nie wytrzymuje napięcia i dochodzi do 40stopni i się resetuje z przegrzania PC!!!!!!!
czy ktoś ma linka do craka do NFS shift działającego bez errora exe bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniego . mam grę RLD a te craki na chomikuj.pl są do kitu 1000%niesprawne jeśli ktoś by mógł mi podesłać na mejla craki działające to był bym wdzięczny to mój mail deepack87@interia.pl z góry wielkie dzięki!
Siemka mogli byscie mi pomuc poniewaz juz prubowalem zrobic wszystko to co pisaliscie na forum ale nic nie dziala praktycznie kazdego cracka sciagnelem i nic to mi nie dalo dalej sie robi blad shift.exe a dokladniej kiedy wchode w tryb kariery po filmiku jak sie zaczyna wczytywac testowy wyscig to mi sie wlasnie wlancza blad ten wyslij raport i nie wysylaj i juz calkiem nie wiem o co biega. Mam wersje 1.0.1.0 multi 10 i zajmuje mi on 5.04 gb a kompa wlasciwosci mam takie Nazwa systemu operacyjnego Microsoft Windows XP Home Edition
Wersja 5.1.2600 Dodatek Service Pack 2 Kompilacja 2600
Producent systemu operacyjnego Microsoft Corporation
Producent systemu Gigabyte Technology Co., Ltd.
Model systemu P35-S3L
Typ systemu Komputer z procesorem x86
Procesor x86 Family 6 Model 15 Stepping 11 GenuineIntel ~2333 Mhz
Procesor x86 Family 6 Model 15 Stepping 11 GenuineIntel ~2333 Mhz
Wersja/data systemu BIOS Award Software International, Inc. F7, 2008-07-10
Wersja SMBIOS 2.4
Urządzenie rozruchowe \Device\HarddiskVolume1
Ustawienia regionalne Polska
Warstwa abstrakcji sprzętu Wersja = "5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158)"
Całkowita pamięć fizyczna 4*096,00 MB
Dostępna pamięć fizyczna 3,11 GB
Całkowity rozmiar pamięci wirtualnej 2,00 GB
Dostępna pamięć wirtualna 1,96 GB
Karta graficzna g-force 7600 GT 512 mb
| « [Pytanie] NFS underground 2 performance edit | [Problem] trainer Need For Speed MOST WANTED » |