Mam problem mianowicie kiedy włąnczam obojetnie jaki wyścig to po jakis 2-3 sekundach gra sie wyłancza pojawia sie taki panel wyslij i nie wysłał ,możecie mi pomóc Prosze was
|
|
Mam problem mianowicie kiedy włąnczam obojetnie jaki wyścig to po jakis 2-3 sekundach gra sie wyłancza pojawia sie taki panel wyslij i nie wysłał ,możecie mi pomóc Prosze was
Poprostu usun gre i zainstaluj ponownie tylko muszisz se zapis gdzies zapisac (byle nie na kompie bo ci sie usunie!) I uruchom gre i juz masz
Mam ten sam problemreinstalowalem juz 2 razy i nic to nie daje
pomozcie prosze
możliwe że macie złego cracka ściągnijcie nowego ja miałem coś podobnego tylko że mi jeszcze filmików nie pokzaywało ale to już w MW ale wiecie podobne mogą być wady a jeśli nie zadziała to jeszcze raz musicie pobrać
Masz linka bez hasła
Kod html:[B]Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B]
Jeśli pomogłem postaw Gibona :)![]()
to jest cala gra??
tak :)
Aha i jeśli chodzi o cracka to najlepiej z www.gamecopyworld.com a jeśli nie znajdziecie to piszcie pv to wam znajdę szybko :)
a nie ma tego w torrencie?![]()
antidotum na dolegliwości
6WUC-G695-E8AE-6E8J-LRLD
W torrentach może i by było no ale wiesz nie każdy ma tam konto ;P
no trudno... bede sciagal kolejne wersje z torrentow liczac ze ktoras bedzie wlasciwa xD nie chce mi sie pobierac z rapida
spróbujcie uruchomić NFS-a w trybie zgodności z windowns 98/95 u mnie gra była bardzo nie stabilna ale to pomogło i teraz śmiga jak marzenie :P
ale ja mam XP a nie Viste
mam problem ze shiftem a mianowicie nie włącza mi się bo wyskakuje czarny ekran i nic dalej pomóżcie ... z góry dzięki
| « - | [Pytanie] NFS underground 2 performance edit » |