Chciałbym uzyskać informację na temat driftowania w NFS:U2. Ponieważ nie za bardzo mi to wychodzi a więc czekam na wasze opinie. Czy wystarczy sama praktyka? Czy dołożyć do tego jakąś strategie/podstawy?
Czekam na wasze odpowiedzi.
Z góry dziękuję.
|
|
Chciałbym uzyskać informację na temat driftowania w NFS:U2. Ponieważ nie za bardzo mi to wychodzi a więc czekam na wasze opinie. Czy wystarczy sama praktyka? Czy dołożyć do tego jakąś strategie/podstawy?
Czekam na wasze odpowiedzi.
Z góry dziękuję.
Boooże dawno nie grałem w u2. ale z tego co pamiętam ... hmm ...
Auto z napędem na tył to podstawa, chodz w nfs nawet z przednionapedowcami się driftuje :D
A więc tak, Ruszasz, i zależy od trasy, niektore sa dość kręte, niektóre mają przyjemne łuki, musisz nauczyć się jak operować gazem, zwyklym hamulcem i ręcznym.
w U2 im bliżej "barjerek" i pobocza, tym szybciej nalicza Ci punky. Prędkość z jaką pokonujesz łuki, też ma wpływ na ilośc zdobytych punktów.
hmm.. zabrakło mi weny, zainstaluje pozniej u2, to przypomne sobie mniej wiecej co i jak. póki co jak czegoś nie wiesz, pytaj.

Często uderzam właśnie w barierki jak tego uniknąć?
Oooo, no dobra powiem tak, trzeba się trzymać wewnętrznej strony (w środku), może Ci coś wyjdzie, ale i tak próbuj dalej !![]()
| « [Prośba] instalacja NFS U2 | [Problem] NFS carbon - brak płyty » |