Popularne odwołania do tej strony: need for speed underground 2 spolszczenie, spolszczenie do nfs underground 2 pobierz, pełne spolszczenie do nfs underground 2, spolszczenia do nfs underground 2, pelne spolszczenie do nfs underground 2, spolszczenia need for speed underground 2, spolszczenie do nfs underground 2 nie dziala, need for speed underground 2 nie dziala mi spolszczenie, poszukuje versji nfsu2 na ktorej dzialaja kody, pełne społszczenie do nfs undrgrund 2, polisch.bin
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Cytat:
Po instalacji wchodzimy do katalogu z grą , następnie otwieramy folder Languages usuwamy z niego plik English.bin, następnie plik o nazwie Polish.bin zmieniamy jego nazwę na English.bin Grę otwieramy z folderu a nie ze skrótu na pulpicie
Najlepsze spolszczenie do need for speed undergroud 2 a co najważniejsze pełne Download NFSU2_PL.exe jedyne co to po instalacji wejdż do katalogu z grą langues potem usuń plik english a plik polish zamień na english i ot to wszystko i cieszymy się polskim undergrodem 2
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. link do NFS spolsczenie .Pobraną aplikację należy zainstalować a folderze gry. Aplikacja dodatkowo podmienia główny program gry powodując to że staje się zbędny wirtualny napęd bądź obecność fizycznego nośnika w napędze. powodzenia.
Witam. Szukam spolszczenia dialogów do gry F1 2007. Mam tylko spolszczenie napisów, ale nie mam spolszczenia dialogów w tej grze. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Proszę pomóżcie.
Witam, mam problem gdyż z nikąd nie mogę pobrac gry Need for speed Underground 2 w pełnej wersji. Czy może mi ktoś pomóc. Np. podac link do darmowego pobierania pełnej wersji lub pobrac mi torrent z pełną wersją. Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Tak jak napisałem w temacie poszukuje spolszczenie do tej gry. Najlepiej żeby było to pełne spolszczenie. wiem że wujek nie boli ale ciężko znaleźć. Jak będe miał tylko 10 postów to odrazu powstawie gibony.
Wielu z was nie od dziś szuka spolszczenia dla Need For speed underground 2.
W necie kreci sie kilka autorskich - dość marnych spolszczen ktore tylko psuja owa gre.
Oficjalnie nie znajdziecie żadnego dobrego , poprawnego spolszczenia gry które wam jej nie zepsuje !.
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u