Popularne odwołania do tej strony: przydatne komendy do cs, komendy do configa, komendy do configu, cs 1.6 normal cfg, komendy w config, cs 1.6 config commands, komendy w cfg cs, opis komend w config cs, komendy do configu cs, aim commands, como tirar boost microphone gain do cs nas configs, komendy do configa w cs, przydatne komendy na steama, cafe cs1.6 steam setting, komendy do config, config commands for cs 1.6, counter strike 1.6 config commands, counter strike 1.6 bost cfg, cs 1.6 aim commands, komenda do zapisania zmian w cfg, komendy do cs w configu, komendy do cofingu, przydatne komendy config, przydatne configi cs, przydatne komendy do configu cs 1.6
Witam.
Chciałbym was prosić o pomoc która dotyczy configu. Chciałbym dostosować go pod mojego laptopa. Więc prosiłbym o podawanie propozycji configu a nie odsyłanie mnie do innych tematów. Klilka info o moim laptopie:
~ Intel Celeron processor 550 (2.0Ghz, 533 MHz FSB , 1 MB L2 cache
~...
Szukam plugina, w którym jak ktoś zareklamuję jakiś serw lub www 2-3 razy to żeby mu się restartował config. To znaczy żeby mu w konsoli powypisywało:
bind "TAB" "+showscores"
bind "ENTER" "+attack"
bind "ESCAPE" "escape"
bind "SPACE" "+jump"
bind "'" "+moveup"
bind "+" "sizeup"
bind ","...
Po reinstalce CS mam dziwny problem z configiem, otóż gdy w CS w ustawieniach coś zmienię to jak wyłączę CS i ponownie uruchomię to znów są stare ustawienia np. nick czy czułość myszki. Co zrobić aby moje ustawienia zapisały się na zawsze w configu. Jest jakaś komenda do konsoli. Mam Steam!
witam, wczoraj grałem na serwerze znajomego i grał jakiś hax... Kolega chciał go zbanować przez amxmodmenu i przypadkowo zbanował mnie pernamentnie :< Próbował odbanowywać ip nic, na neo mi nie dało bana bo cs mi działa, myśleliśmy że na steam ID ale też nie miał nikogo zbanowanego... więc został...
Witam. Otóż mam problem. Po formacie próbuje odpalić stary config. Ale nie uruchamia się.Próbowałem komendą exec = nic , tylko do odczytu jak i bez tego = nic
. Restartowanie cs i steam = nic . Zupełnie nie wiem co może pomóc. Do standardowego configu wkleiłem pare swoich linijek.
// This file is...
Witam. Próbowałem robić już kilka razy sobie config ale on i tak nie działa :/
Mógłby mi ktoś wykonać config do cs 1.6 steam z tymi bindami i dodatkami:
Żeby pod klawiszem P było kupowanie m4a1 i ak47 a pod L awm(awp).
I jeszcze bym prosił do tego aby ktoś wgrał skrypt na bunnyhopa i...