Jejciu! Ja juz niemoge.Co raz wiecej kombinyjecie z tym cs.Tak wlasnie jest kombinujecie z modelami ze skryptami bindami a pozniej zakladace nastepny temat bo cos niedziala.DAjcie spokoj.Najlepszy cs jest jak jest czysty "Jak Dziewica".
Normalnie ludzie wszystko wymysla zeby lepiej lug czasmi gorzej sie gralo.A Tu czity a tu skrypty.DAjmy naprzyklad taką tibie do ktorej niema "kodow".Dlatego jest zalamka bo jak ja tera bede gral bez kodow?To ok wymyslili jakies tam Programiki tera jest ok?
Tak jak byscie niemogli zadnej gry przejsc SAMI!
Troche nie na temat ale poco ci usuwac te kreski.
Sorry bo troche z dupy walnelem bo juz powoli naprawde niebedzie zadnej gry do ktorej niebedzie "WSPOMAGACZY"
(Wiesz pisze sie przez SZ a nie przez RZ jak na screenie napisales mysle za jest na to jakas comenda.Tym bardziej ze w Cs:CZ jest w awp celownik bez tego sproboj se sciagnac Celownik do awp z cs:cz albo zara podam ci jakas komende na to.
Ja nie polecam tego usuwac bardzo źle sie gra bez tych kresek trudno wycelowac nieraz zostaw tak jak masz ..... NIe iwem co ci sie tutaj w tych kreskach nie podoba :?: