Popularne odwołania do tej strony: program do zmiany glosu w cs, program do zmiany głosu w cs, program do zmiany głosu, program do przeróbki głosu, zmiana glosu w cs, program do przerabiania glosu w cs, program do zmiany glosu na vt, programy do zmiany głosu, jak zmienic glos na vt, cs znacie jakeis programy do zmieny glosu, program do zmiany glosu, program do przerobki glosu, program do zmiany głosu na ts, program do zmiany glosu cs, program do zmiany głosu na komórkę, program do przerabiania glosu, program do zmiany ip w cs, program do przerabiania głosu w cs, zmiana głosu na vt, program do zmiany głosu cs, zmienianie glosu w vt, program do zmieniania glosu na vt, program do przerabiania głosu download, przerabianie głosu, program do zmieniania głosu na vt
VoiceDiamond czy coś takiego. ale po co wam te programy w ogóle? wstydzicie się swojego głosu? jak piszczycie to nie pchajcie się na mixy i tyle. a nie będziecie kłamać, że 16 lat macie, kiedy w rzeczywistości macie 13. kiedyś zapomnicie włączyć program i będzie buba, hahaha.
Witam, mam pewnien problem bo niemoge znaleść zmieniacza głosu do programu Team Speak 3, zalezy mi tylko na TS3. Wyczytałem ze są jakies zabiezpieczenia ale pewnie juz złamane.. Wiec mogłym dostać link do jakiegos programu?
No wiec tak ajk w temacie a dokladniej :
wczoraj w nocy grałem z kolegami na serwerze surf + rpg i wszysrko było ok . Dzisiaj rano wbiłem na serwer i niby wszystko w porządku ale po zmianie mapy zauważyłem że nie zapisują sie zmiany ( tj wszystko co zdobyłem na porzedniej mapie zostało utracone )....
Niewiem co sie dzieje :/ Wchodze do gry zmieniam sobie nikt albo ustawienia w klawiaturze jest wszystko ok ale gdy wyjde i wejde jeszcze raz w countera to wszystko robi sie tak jak było przedtem :/ dlaczego?
Witam!
Potrzebuje program do obróbki glosu w cs 1.6... nie przeszedlem jeszcze mutacji glosu i mam okropnie dziecinny, dlatego chcialbym go zmienic na troche starszy ;) czy jest to mozliwe?
z gory dziekuje
j/w bez obwjania w bawełne o mutacji itd, chce się pobawić ale szukam programu ktory bedzie wspołdziałał z cs'em że gadam do mikro w czasie realnym i słychać zmieniony głos :)
szukałem w google , dużo takich tematów jest ale nigdzie nie ma konkretnego programu :(
proszę o nazwe albo download
http://ifotos.pl/img/hwsxqa.jpg
Gdy zły dyktator grozi przejęciem władzy królewskiej w małym kraju, księżniczka Rosalinda (Demi Lovato) zostaje wprowdzona do Programu Ochrony Księżniczek. Zostaje oddana pod opiekę agenta Masona (Tom Verica) i jego córkę Carter (Selena Gomez). Księżniczka z...
Myślę że można by się zastanowić nad dwoma aspektami tego serwera.
Pierwszy - usunięcie ranku, taki serwer powinien raczej prowadzić do pod szkolenia swoich umiejętności, więc uważam że jest to rzecz zbędna i mało potrzebna, przez to w jakim tempie się wszystko nalicza ;)
Druga - może właśnie...
Koncert Życzeń
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u