1.czy do CS STEAM wygrywa sie Patch?? np.patch_full_v35 bo nie mogę dodać serwera nonstem/steam do ulubionych
2. czy za skrypty i bindy VAC banuje??
|
|
1.czy do CS STEAM wygrywa sie Patch?? np.patch_full_v35 bo nie mogę dodać serwera nonstem/steam do ulubionych
2. czy za skrypty i bindy VAC banuje??
1.Oczywiście, że nie.
2.Też NIE.
Btw. to ja też nie moge dodać serwera steam do ulubionych -_____-
bo nie mogę dodać serwera nonstem/steam do ulubionychTak narazie będzie, bo valve taka aktualizacje dały i w ulubionych na dłuższy czas lub wogóle nie będzie sie on ukazywałBtw. to ja też nie moge dodać serwera steam do ulubionych -_____-![]()
a tego mozna uczywac na STEAM turniejach, ligach szybkie strzelanie z awp??????
;alias k.deactivated "speak fvox/deactivated";alias k.activated "speak fvox/activated";alias k.changeshot "k.attack;wait;wait;k.changer";alias k.attack "+attack;wait;wait;wait;wait;-attack";alias k.changer "slot2;wait;wait;slot1";alias k.echo "clear;echo Counter-strike 1.5/1.6 Scripts.;echo Visit: www.csscripts.xt.pl;echo .-------------------------------------------.;echo Copyright (c) 2008 .KoLdY;echo ";k.echo;alias k.changeshot.bindkey "k.changeshot.on";alias k.changeshot.on "bind mouse1 k.changeshot;alias k.changeshot.bindkey k.changeshot.off;k.activated";alias k.changeshot.off "bind mouse1 +attack;alias k.changeshot.bindkey k.changeshot.on;k.deactivated"
;bind "x" "k.changeshot.bindkey"
Nie, zadnych skryptów nie mozesz miec, poza skryptami na szybkie kupowanie broni.
Czy do steam dogrywać patch... n/c. Steam do legalna firmowa platforma, która sama się aktualizuje i nic nie trzeba dogrywać a patche w stylu v35 i wyżej to patche do pirackiego non-steama. Druga wątpliwość - VAC nie banuje za skrypty bo aliasy to komendy stanowiące integralną część gry, a VAC jedynie banuje za wykrytego cheata. Inną sprawą jest to, że Valve podjęło walkę ze skryptami bo z CS-em nawet na steamie pod tym względem były nadużycia. Zdarzały się osoby nadmiernie ułatwiające sobie grę jakimiś norecoilami, awp spidszotami czy skryptami na bunnyhop, toteż poszła aktualizacja znacznie ograniczająca komendę alias. Więc nie pohasasz sobie na steamie ze skryptami, zostaje ci więc albo nonsteam albo poszukać w googlach nową postać popularnych skryptów pisanych pod nowego update.
Btw: Co do skryptów w ligach - żadne no-recoile, speedshoty, bunnyhopy, silentruny i inne badziewia tego typu są zakazane. Jedynie fastbuy (szybkie kupowanie broni), Fast Weapon Switch (innymi słowy "hud_fastswitch 1", czyli szybka azmiana broni) i skrypty do nagrywania dem są dozwolone. A jeśli chodzi o mój osąd: jak ktoś gra na publicu na skryptach typu Bunnyhop, SilentRun czy Matrix Jump - ok, jestem w stanie to zrozumieć. Nie każdy ogarnie te tricki od razu. Ale ktoś, kto jedzie na jakimś rapidfire, antispread, no-recoil czy awp speedshot, to wg mnie to już jest totalne lamerstwo. No bo jaki to problem wcisnąć po strzale z AWP dwa razy "Q"?? No chyba że ktoś ma jakiś niedowład w ręce lub nie ma drugiej ręki albo palców. To wtedy jestem to w stanie zrozumieć :P
Ostatnio edytowane przez Drill ; 20-06-2009 o 10:33
Drill dzieki za odpowiedz przy okazji ja tez skorystalem :)
| « Najlepsze drużyny Counter Strike 1.6 Non Steam? | Potrzebny mi Serwer steam Surf » |